Slika nije pronađena

Ponekad nas zaljubljeni parovi iživciraju iz različitih razloga - bilo da se radi o čistoj ljubomori ili o tome da su oni totalno pretjerali u javnosti. Ipak, postoje neki parovi koji su toliko slatki da bismo im sve oprostili.

Hollywood je prepun mladih i lijepih ljudi, pa ni ne čudi što sve vrvi preslatkim parovima. Nekako smo ipak uspjeli izdvojiti one nama najslađe parove!

1. Hailey Baldwin & Justin Bieber

Iako su par postali tek odnedavno i moramo priznati - nekako smo uvijek mislili da će Selena i Justin završiti skupa na kraju, Hailey i Justin su zaista preslatki. U kratko vrijeme što su skupa su se i zaručili i definitivno osvojili naša srca.

Uspijevaju biti slatki, iako Justin sam po sebi ne izgleda u zadnje vrijeme slatko... U svakom slučaju, definitivno jedan od najljepših parova današnjice!


2. Vanessa Hudgens & Austin Butler

Vanessu Hudgens svi znamo kao Gabriellu iz High School Musicala, a Austin pamtimo po nekoliko raznih uloga, no nekako smo ga svi zaista upoznali u seriji 'Dnevnici Carrie Bradshaw', gdje glumi Carrienu tihu patnju, Sebastiana Kydda.

Vanessa i Austin se skoro pa svugdje pojavljuju zajedno, a Internet je preplavljen njihovim slatkim fotkama. Skupa su već skoro 7 godina - mora da je u pitanju prava ljubav!


3. Joe Jonas & Sophie Turner

Pjevač i glumica osim uspjeha, dijele još i činjenicu da su kao jako mladi postali jako popularni - on kao član grupe Jonas Brothers, a ona kao Sansa Stark u seriji 'Igra prijestolja'. Zajedno su već dugo vremena - skoro 2 godine, a otkako su se zaručili, čini nam se da će zauvijek i ostati skupa!

Na vjenčanje ćemo ipak morati još malo pričekati, ali već sada znamo da će jedna od djeveruša biti i Maisie Williams, koja u seriji 'Igra Prijestolja' glumi Aryu Stark, Sansinu mlađu sestru!


4. Ariana Grande & Pete Davidson

Ovaj celebrity par je možda imao najtežu priču od svih do sada. Iako su kratko vrijeme skupa, već su se zaručili te su stalno zajedno, no jedna stvar im je pokvarila sreću. Naime, Arianin bivši, Mac Miller, je nedavno preminuo zbog predoziranja. Naravno, tada su krenule razne uvrede i Ariani sigurno nije bilo lako, s obzirom na to da su ju svi smatrali na neki način krivom, iako to ona nije.

Pete i Ariana su i dalje skupa, a mi smo sigurni da će zauvijek i ostati - njihovo vjenčanje je već sada jedno od najiščekivanijih!


5. Gigi Hadid & Zayn Malik

Možda i najfotogeničniji par naše liste, Gigi i Zayn, zajedno su već godinama, iako ni njima nije bilo lako. Bilo je tu manjih prekida, no mi smo vjerovali i nadali se i evo - sada su ponovno zajedno, sretniji nego ikada!

Nadamo se da će istu sreću uskoro pronaći i Bella, Gigina mlađa sestra koja do sada nije imala pretjerano puno sreće na ljubavnom planu!


Koji je tebi najslađi par? Je li neki s naše liste?

Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

Ljubav nakon prekida – sestre Hadid ne mare za izreku 'podgrijana juha ne valja'

Prvi put u javnosti zajedno – na Met Gali službeno potvrđene dvije ljubavi o kojima se šuškalo mjesecima!

ljubav celebovi par zaljubljenost slatko

Još vijesti