Slika nije pronađena

Taylor se vratila s novom glazbom nakon dugo vremena. Pjesma i spot 'Me' oduševili su fanove, a s novom pjesmom došao je i novi merch i to čini se s pravopisnom pogreškom. Fanovima je trebalo neko vrijeme da to uopće primijete, a sada su počela nagađanja da je pogreška tu s razlogom.

Bilo je očekivano da će Taylor Swift po izlasku novog singla 'Me' izdati i novu kolekciju mercha, ali fanovi nisu očekivali da će im na adresu doći majice s gramatičkom pogreškom. Da postoji problem s natpisom uočila je jedna djevojka i podijelila fotku na Twitteru. Uskoro su se počeli javljati i drugi fanovi koji su kupili ovu majicu, također je i na njihovima bila ista pravopisna pogreška. Na majici su ispisani stihovi iz Taylorine nove pjesme 'Your’e the only one of you / baby that’s the fun of you' – gdje će svatko primijetiti da je apostrof na prvoj riječi stavljen totalno pogrešno.


Neki nisu ni primijetili ovu pogrešku dok se tema nije počela širiti Twitterom, a imali su majice i preko mjesec dana. Bilo je onih koji su se čak i naljutili, jer ipak majica nije bila baš jeftina, košta 55 dolara (što je oko 360 kn), a došla je s 'greškom'. Uskoro su se počeli javljati i fanovi koji su također kupili istu tu majicu, ali je sve točno napisano.

Poznavajući Taylor i njenu ljubav prema davanju skrivenih tragova koji otkrivaju nazive novih pjesama, albuma i slično, fanovi su počeli nagađati da je pogreška namjerna i da zapravo skriva informaciju vezanu za novu pjesmu ili neki tajni nastup.


Majice su bile dio limitirane kolekcije i rasprodane su, zbog čega su fanovi još više uvjereni da im Taylor šalje neku tajnu poruku. Taylor se za sada nije oglasila po ovom pitanju.

Foto: Youtube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Taylor odbrusila novinaru zbog seksističkog pitanja! Uz to je otkrila nešto zanimljivo svojim fanovima

[MUST WATCH] U Taylor Swift svijetu sve je opet ružičasto, veselo i preslatko! Objavila je novu pjesmu i spot

Taylor Swift bez kočnica – najveća, najiskrenija i necenzurirana otkrića iz njezinog pisma fanovima

majica merch natpis pogreška Taylor Swift

Još vijesti