Slika nije pronađena

Hailey i Justin Bieber navodno prijete kako će tužiti kirurga s Tik Toka koji na svom profilu govori o plastičnim operacijama celebova.

Naime, estetski kirurg s Beverly Hillsa Daniel Barrett na svom je Tik Tok profilu objavio video gdje govori o tome kako misli da je Hailey otišla pod nož. U videu ističe kako smatra da je Hailey operirala nos i bradu, povećala usnice i napravila još štošta kako bi postigla trenutni izgled. Video je u kratkom roku pregledan više od 600 tisuća puta, a takva pozornost se Hailey očito nije svidjela. U dokumentu kojeg prenosi E! News stoji kako će Hailey i Justin navodno tužiti kirurga zbog 'korištenja njene slike, imena i lika radi samopromocije i širenja lažnih i nepotvrđenih tvrdnji da se gospođa Bieber podvrgla plastičnim operacijama'.

@barrettplasticsurgery

Is it too late now to say sorry...##greenscreen ##plasticsurgeon ##inyourface ##beautyhacks ##fyp ##secrets ##haileybieber ##foryou ##spillthetea

original sound - barrettplasticsurgery

Osim toga, kirurg Barrett je u opisu videa napisao 'is it too late now to say sorry…', što je dio teksta jedne od Justinovih pjesama, pa mu prijeti i tužba za neovlašteno korištenje teksta zaštićenog autorskim pravima. Iako Bieberi još uvijek nisu dali službenu izjavu, Hailey je prošli tjedan jasno dala do znanja kako joj itekako smetaju komentari na račun njenog (promijenjenog) izgleda. Na jednom Instagram profilu objavljena je fotografija evolucije njenog izgleda kroz godine. Hailey je komentirala: 'Prestanite koristiti fotografije koje su uredili vizažisti. Slika desno ne prikazuje kako ja zapravo izgledam. Nikada nisam takla svoje lice, pa ako ćete već uspoređivati mene s 13 i mene s 23, barem koristite neku prirodnu fotografiju koja nije toliko uređena'.

Međutim, iako je u pravnom dokumentu vidljivo kako bračni par Bieber misli ozbiljno, kirurg s Tik Toka se ne brine previše. U izjavi za E! News rekao je kako stoji iza svega što je rekao: 'Svrha mog Tik Tok profila jest povećanje transparentnosti plastične kirurgije i edukacija ljudi o plastičnoj kirurgiji. Svrha videa nije bila da na bilo koji način ocrnim Hailey Bieber, već sam htio iznijeti svoje mišljenje o tome kojim se operacijama podvrgla sudeći samo po fotografijama. To moja publika želi vidjeti, oni me prate zbog ovakvih vrsta informacija i zbog mog mišljenja.' Sporni video i dalje je na njegovom profilu, a mi pratimo kako će se ova napeta situacija rasplesti.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/Tik Tok

M.B.

Pogledajte još:

Hailey Bieber ima novog vizažista – svog muža Justina! Pogledajte kako ju je našminkao pred kamerama

Hailey Bieber konačno progovorila o tome kako se osjeća kada je uspoređuju sa Selenom Gomez

Hailey Bieber je otkrila neobičnu slučajnost koja je dovela do toga da su ona i Justin završili zajedno

tračevi plastične operacije Plastični kirurg hailey bieber

Još vijesti