Slika nije pronađena

Kontroverzni milijarder Elon Musk i kanadska pjevačica Grimes dobili su sina. Ovo ne bi bila toliko velika vijest da par nije odlučio dati ekscentrično i neobično ime djetetu.

Elon Musk na Twitteru je obznanio kako je dobio sina, a fanove je posebno zanimalo kako će se dijete zvati, pa je ponosni otac obznanio kako se novorođenom djetetu odlučili dati ime X Æ A-12 Musk. Ovaj odabir imena je definitivno neuobičajen, ali s obzirom na to da su Musk i Grimes veliki zaljubljenici u umjetnu inteligenciju zapravo nije začuđujuće što je par odlučio dati djetetu ime koje bi bolje pristajalo robotu. Iako Musk nije objasnio značenje djetetova imena, to je učinila novopečena majka. Na Twitteru je obznanila kako X predstavlja nepoznatu varijablu, Æ je njihova vilenjačka interpretacija Ai, što se može odnositi na ljubav ili na umjetnu inteligenciju, dok je A-12 preteča SR-17, njihovog omiljenog zrakoplova. Osim toga dodala je i kako slovo A simbolizira njenu najdražu pjesmu – Archangel.


I dok ostali roditelji pažljivo biraju koju će fotografiju djeteta prvu objaviti na društvenim mrežama, Musk se odlučio staviti filter s tetovažama na novorođenče i tako ga predstaviti svijetu, a kasnije je objavio i vlastitu fotografiju s djetetom u rukama.  


Naravno, ovo neobično ime pobudilo je val kritika na društvenim mrežama. Šokirana publika složila se kako 'ime nitko neće znati izgovoriti' te kako će i samo dijete 'mrziti vlastito ime', a ubrzo nakon  rođenja djeteta, počele su i šale na njegov račun.


Maleni X Æ A-12 je šesti sin Elona Muska, a pjevačici Grimes je prvo dijete. Par je zajedno od 2018., a trudnoću su obznanili svijetu u siječnju. Taj zakon, dakle, isključuje brojeve, simbole i znakove poput povlake. No, za sada nije poznato hoće li Elon Musk i Grimes Bilo kako bilo, čestitke sretnim roditeljima!

Nažalost, dijete na kraju možda ipak neće dobiti ovo kontroverzno ime jer zakon u Kaliforniji nalaže kako se ime mora sastojati isključivo od kombinacije 26 slova engleske abecede.naći način kako bi zaobišli pravila.

Foto: Instagram/Twitter/ YouTube printscreen

M.B.

Pogledajte još:

[OMG] YouTuber poznat po skandalima sada najavljuje da će jednog dana biti predsjednik SAD-a

Nakon milijun prekida i ponovnog vraćanja jedno drugom: Gigi i Zayn sada čekaju dijete?

Ljubavi na prvi pogled i teen simpatije: Otkrivamo koje su zvijezde uspjele zavesti svoju celebrity simpatiju

bizarno dijete ime neobično grimes elon musk

Još vijesti