Slika nije pronađena

Često možemo vidjeti da celebrityji međusobno sklapaju prijateljstva. Zajedno putuju, slave rođendane, idu na evente, slikaju se ispred novinara, a onda naprasno propadnu. Neka od njih prijateljstava su bila popularnija od drugih, ali su isto tako popularne i drame koje nastaju nakon što se njih odnos raspao. Javnost ih definitivno ne zaboravlja, a neke od njih traju čak i dan danas.

Kako smo mi imali to jedno prijateljstvo za koje smo mislili da će trajati vječno – tako su imali i svjetski celebrityji (neki su pokušavali i više puta). No, prijateljstva nisu uvijek jednostavna i laka kao što mislimo da će biti – u svakom odnosu su potrebne dvije osobe kako bi isti funkcionirao, a nekada nisu obje strane složne da taj odnos uspije. Prekid prijateljstva je zaista težak, ali ako shvatiš da je to u tom trenutku najbolje za tebe – go for it! Tako su shvatili i ovi celebrityji koji se više međusobno ne druže, ali su njihova prijateljstva završila i ponekim dramama

1.James Charles i Tati Westbrook



Youtuber James Charles i njegova bivša mentorica, također Youtuberica, Tati Westbrook nisu prijatelji već oko tri godine. Njihov odnos krenuo je zahvaljujući YouTubeu jer je Tati bila Jamesova mentorica dok je on bio još početnik. No, njihov odnos se je raspao i Tati je navela da je tome razlog bilo Jamesovo promoviranje njene konkurentske firme za proizvodnju vitamina za kosu.


2.Kylie Jenner i Jordyn Woods



Kyle Jenner i Jordyn Woods bile su BFF duugi niz godina. Provodile su skoro svaki dan zajedno, išle na evente zajedno, doslovno su sve radile zajedno dok Jordyn nije uhvaćena da se je spetljala s Tristanom Thompsonom, dečkom Kyliene sestre Khloe. Nakon tog skandala, Kyle nisu vidjeli da se druži s Jordyn, ali niti nije htjela komentirati cijelu situaciju u javnosti.

3.Miley Cyrus and Demi Lovato


Miley i Demi se znaju dugi niz godina s obzirom na to da su obje bile Disney zvijezde. Njihovo prijateljstvo se je počelo raspadati kada su se počele javno svađati – od onda se više ne druže, dok neki misle da njihovo prijateljstvo i dalje traje.

4.Rihanna i Katy Perry


Rihanna i Kety Perry su bile nerazdvojne sve dok se Rihanna nije odlučila vratiti bivšem dečku, Chrisu Brownu. Nakon toga su njihovi odnosi potpuno zahladili, ali su se i malo popravili kada je Rihanna ponovno prekinula s Chrisom, no njihovo prijateljstvo više nikada nije bilo isto. 2015. godine je Katy na svom Twitter profilu javno stala protiv Rihanne, izrazivši očito nezadovoljstvo oko njene nove pjesme 'Bitch Better Have My money'.

5.Taylor Swift i Kendall Jenner


Taylor Swift je poznata po tome da je imala puno celebrity prijatelja, ali i puno drama s njima. Jedna od njih je definitivno Kendall Jenner, ali je njihova svađa uspjela proći nekako neprimijećeno od strane javnosti. Prema glasinama, njihovo prijateljstvo se raspalo nakon što se šuškalo da je Kendall u vezi s Harryjem Stylesom, bivšim dečkom Taylor Swift. To je, navodno, bio glavni razlog zašto se je njihovo prijateljstvo raspalo. Nakon toga, šokirale su javnost kada se je Kendall pojavila na pozornici uz Taylor Swift. Stvari nisu dugo bile idealne, tako da je ubrzo nakon toga je slijedila još jedna drama s Kanye Westom – Taylorinim neprijateljem i mužem od Kim Kardashian West. Kanye je javno prozvao Taylor u svojoj pjesmi, a Kendall je u toj situaciji stala na stranu sestrinog muža i nije razmišljala o Taylor koja je dobila veliku podršku od javnosti.

Pogledajte još:

Tko je vlasnik najpopularnijeg YouTube kanala u Hrvatskoj: Jedan vodi s 5.73 milijuna pretplatnika!

Otišla zbog skandala: Jedna od najpopularnijih Youtuberica se nakon dugo vremena vratila!

Misliš da je tvoj prekid bio grozan? Ovi prekidi poznatih osoba odnose titulu najbrutalnijih

svađe prekinuta prijateljstva celebovi

Još vijesti