Slika nije pronađena

Billie Eilish se već unazad nekoliko tjedana nalazi na meti svih kritičara – od prozivanja za njezine rasističke izjave do činjenice da svi misle kako je ona u svojoj 'flop eri'. Billie je unazad nekoliko godina postala ultra popularna kao pjevačica, ali i kao zvijezda na društvenim mrežama. No, dežurni hejteri je žele srušiti zbog činjenice da to više nije ona stara Billie.

Billie Eilish je svjetski popularna pjevačica koja se je proslavila pjesmom 'Bad Guy'. Ta pjesma postala je viralni hit u cijelom svijetu, a ostala je popularna i dan danas. Međutim, Billie je u zadnje vrijeme promijenila svoj imidž i način izvođenja glazbe pa su je ljudi počeli cancelati kao celebrityja. Fanovi, ali i hejteri nisu oduševljeni s njezinim novim pjesmama koje se malo razlikuju od onih prijašnjih – uz to, žele da se ona stara Billie vrati. Njoj je nakon svih optužbi po društveni mrežama prekipjelo te je odlučila odgovoriti svima preko svojeg TikTok profila. Već se je jednom ispričala za njen stariji video koji je osvanuo na društvenim mrežama u kojem ona 'ismijava' azijski naglasak i kulturu, no ovaj put je bila malo oštrija prilikom odgovaranja hejterima.

Billie se vjerojatno trenutno osjeća dobro u svojoj koži pa u skladu s time proizvodi vedriju i pozitivniju glazbu. Ovakav način cancelanja nije lijep niti od strane hejtera, ali ni od strane bivših fanova – bitna je činjenica da se ona sada bolje osjeća i to izražava u obliku svojih pjesama.

Pogledajte još:

Ne bi nikad rekli da će twerkati: Billie je objavila novi spot– i drugačiji je od svega do sada!

Billie Eilish opet dobro šokirala fanove: Pozirala je za naslovnicu Voguea u donjem rublju

Je li Billie Eilish opet napravila kaos s kosom? Ljudima je izletavao TikTok koji ih je dobro zavarao

Hejteri billie eilish cancel kultura

Još vijesti