Slika nije pronađena

Zabavljati se s nekim je sasvim normalno, a ljudi često zaziru od toga da se pokušaju zabaviti sami.

`Bolje je u društvu`- reći će neki, a mnogi će na ovo kimati glavom. Živimo u svijetu u kojem `biti sam`- ili u smislu single ili sjediti sam na kavi se smatra lošim i `luzerskim`.

To je zapravo prilično kriva percepcija jer čovjek nekada treba biti sam sa sobom i svojim mislima. Između ostalog, možemo se zabaviti i sami.

Otkrivamo koje zabavne stvari možeš raditi sama:

Napravi ručak ili se počasti ručkom

Za sve cure koje vole kuhati, kuhanje je sjajna `solo` zabava. Naravno, jesti sama može biti isto vrlo zabavno. Ako si jedna od onih koje ne vole kuhati, možeš samu sebe počastiti ručkom. Odnosno, novac koji ti roditelji daju za `topli` s prijateljicom, iskoristi da sama ručaš i uživaš u jelu.


Pogledaj sama film u kinu

Otići sama u kino može biti doživljaj, a osobito ako ideš gledati neki skroz preloš film. Čak ćeš se i nasmijati sama sa sobom i shvatiti da je kino idealno mjesto gdje možeš doći sama.


Shopping

Sama možeš procijeniti što ti dobro stoji, a što ne. I sama znaš koji je tvoj ukus i što ti se sviđa, ne treba ti još netko tko će ti reći kako ti nešto stoji. Shopping sa samom sobom bit će manje iscrpljujuć, a može biti i zabavan.


Uživaj sama u manikuri i u pedikuri

`Mani-pedi` će pomoći svakome, a može biti i zabavno. Kada idemo na manikuru i pedikuru, posvećujemo vremena svom zdravlju i ljepoti. Zabavi se sama na manikuri!Prošetaj se

Šetnja je uvijek super jer se odvija na svježem zraku, a uključuje i kretanje. Dobra je za fizičko zdravlje, ali i za psihičko zdravlje jer često nam pomaže da bolje promislimo o stvarima. Isto tako, mnoge zabavne stvari se mogu dogoditi tijekom šetnje.Fotkaj selfije

Okidanje selfija je već odavno super zabava za cure, ali može biti zabavno i za one koje to ne rade često. Možeš isprobavati svakakve face, promatrati svoje lice i što sve ono može napraviti.


I.P.

Pročitajte još:

Zabavne stvari koje možeš raditi kada ti je dosadno

KVIZ: Koja je tvoja uloga među prijateljicama?

Trolanje profača: pogledajte što im učenici rade

zabava zabaviti se sama