Slika nije pronađena

Pozdrav svima! Ja sam Petra s bloga Fighter, brave and runner i za danas sam vam pripremila članak o mojim najvažnijim stvarima ( nazovimo to tako) za zimu. Nema tako puno stvari, ali odlučila sam vam pokazati.

Sve fotografije su moje, osim slika slike kaputa/jakna i cipela koje sam napravila na Polyvore.

Zimi nam koža postaje suša nego inače zbog hladnog zraka i vjetra koji ju isušuju te joj je potrebno posvetiti više njege. Ja sam odabrala nekoliko proizvoda koje nastojim koristiti svaki dan kako bih svoju kožu održala hidratiziranom i mekanom, a ovo su ti proizvodi: Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia, Avon Nutra Effects dnevna i noćna krema, Sanddorn losion za tijelo i kremu za ruke od Essencea. Ovaj lip butter je moj veliki favorit, obožavam ga jer predivno miriše i odlično njeguje usne. Preporučujem ga. Ove Avonove kreme su mi veliki favorit u posljednje vrijeme. Odlične su za moju kožu lica koja je općenito suha, brzo se upijaju, imaju lijep miris i ostavljaju kožu glatkom i nježnom. Za ovaj losion nisam sigurna može li se kupiti kod nas, ali je božanstven! Krema za ruke je ova mala Essence koja mi je okej, brzo se upije u kožu i ostavlja je onako mekanom, uglavnom, solidna krema.


Od šminke sam odabrala sam tri proizvoda i jedan lak. Radi se o Essence paleti sjenila All About Nude koju u posljednje vrijeme često koristila. Također imamo još dva Essence proizvoda, olovku za usne i ovaj tekući ruž. Kao prvo, moram reći da je nijansa ove olovke fantastična. Nijansa je 07 Cute Pink, ako koga zanima i volim je koristiti za svaki dan. Ovaj tekući ruž mi se baš sviđa zato što je nijansa lijepa i primjerena za svaki dan. Lak je od neke marke Lacura za koju također nisam sigurna ima li je ovdje, ali boja mi je predivna. Općenito, volim imati crvene nokte tako da je ovo pun pogodak!


Ovo bi bilo sve za kozmetiku i preparativu, sada je red na odjeću i obuću.

Prvo vam želim pokazati jedan džemper i kariranu košulju koju volim u zadnje vrijeme. Kako bi prošla zima bez ijednog džempera? Ja posebno volim ovaj iz New Yorkera jer mi ima predivnu boju, topao je i mekan, a i nije onako klasičan dug, nego je kraći.

Karirana košulju sam kupila nedavno i trenutno sam opsjednuta njome. Baš mi je dobra za zimu jer je topla i mekana, a i široka je. Takav je model da mora biti malo šira jer ovo je S a još uvijek je dosta velika. Također, iz New Yorkera je.


Trebam li objašnjavati kako su nam jakne i kaputi potrebni preko zime? Mislim da ne.


Nakon toga napravila sam ovu sliku s raznim čizmica i tako nekom obućom za zimu. Nisam baš osoba koja u 1. mjesecu hoda u vansicama, uvijek sam za čizmice u ovo doba godine, a ovo su neke od tih koje se meni sviđaju, iako ih ima puno više.


I zadnja stvar koju sam pripremila za moje stvarčice su ovi detalji koji su ne samo slatki, nego i prijeko potrebni!

Pozdrav od Petre s bloga Fighter, brave and runner :)

zima stvari must have

Još vijesti