mrlje od dezića

Uvijek si kažemo da ćemo pričekati da nam se dezić osuši i tek onda staviti majicu ili ju obući prije stavljanja dezića, ali nekako, uvijek zaboravimo na to i napravimo grešku. I onda nam na crnoj majici ostanu bijeli tragovi od dezića. Odlično.

Gdje je ovaj trik bio sve ove godine? Trebali smo ga odavno! Iako pokušavamo paziti, nekada nam se ipak dogodi da si uspijemo umrljati majicu dezićem kada ju oblačimo. Nekada ne pazimo, a nekada smo u žurbi i niti ne razmišljamo što radimo. I onda se zapravo još samo više usporimo jer se moramo ići presvući. Bijeli tragovi od dezića su jedna od najiritantnijih stvari koje se mogu dogoditi kada se spremaš za negdje. Kao da ih je nemoguće skinuti s odjeće! Čak neće pomoći niti malo vode, i dalje kao da ostanu tu. Zato kada smo naletjeli na ovaj hack, ostali smo iznenađeni koliko je zapravo lako maknuti takvu mrlju, samo treba znati s čim.

@user694298901 Answer @im_siowei Cheers - New Rules

Ova je cura postala viralna dva puta čak kada je podijelila ovaj hack. Mrlje od dezića idu dolje ako dobro istrljaš čarapom. Može li jednostavnije? Kome bi to palo na pamet. Ispada da ovaj trik stvarno radi. Ne moraš čak niti trljati jako da ti ruka otpadne, samo trebaš brzo ići po mrlji gore-dolje. Čarapu sigurno uvijek imaš kraj ruke pa možeš bez problema očistiti tragove dezića. Samo nemoj skinuti čarapu s noge, već uzmi čistu!

Pogledajte još:

Usprkos svim mjerama opreza svaka cura je to doživjela! Pet trikova za uklanjanje mrlja od menge iz odjeće

F**k procurilo ti je? Uz pomoć ovih savjeta rješi se mrlja od menstruacije

Imaš fleke ispod pazuha – 7 načina kako maknuti mrlje od znoja s odjeće

trik mrlje na odjeći mrlje od dezića bijeli tragovi od dezića kako ukloniti

Još vijesti