Slika nije pronađena

Budući da je naša rubrika Pitanja/Odgovori krcata pitanjima glede vašeg ljubavnog života, dejtanja, prvog poljupca, dopisivanja sa simpatijom, Teen385 je svojim čitateljicama priredio malo iznenađenje.

Super je kada nam prijateljica da savjet, ali ponekad bi baš bilo fora čuti kako dečki razmišljaju, zar ne? Muče li i njih slične stvari i doživljavaju li probleme na isti način kao mi? Baš zato smo odlučili zamoliti jednog simpatičnog tinejdžera da nam pomogne.

Portal Teen385 uvodi rubriku u kojoj će vam tinejdžer Joshua Čirjak odgovarati na pitanja i savjetovati vas o svemu što vas muči.

Prije nego poslušate njegov korisni savjet, bilo bi u redu da ga predstavimo. Evo što Joshua kaže sam o sebi:

'Imam 16 godina, idem u gimnaziju u Zadru, volim slušati hip hop, ne gledam puno televiziju, vrijeme radije provodim na računalu. Omiljeni YouTube kanal mi je JacksGap, a kad ne visim na netu – putujem! Obožavam putovati i mogu se pohvaliti da sam posjetio čak 22 države. :) Nekada sam trenirao hokej i nogomet, ali sad vise volim raditi videe, skejtati, slušati muziku.. Još jedna zanimljiva stvar je da volim kuhati.'

Joshui smo poslali pitanje naše čitateljice, a on je rado odgovorio! Kako to izgleda iz muške perspektive, saznajte u videu:

Loading the player...

Sada čekamo i vaša pitanja! Što vas muči? Jeste li u nedoumici? Možda vam baš Joshua može pomoći svojim savjetom. On će odgovarati na dva pitanja tjedno, a sve što vi trebate napraviti jest odabrati nadimak i javiti nam se na mail: pitanja@teen385.com

Čekamo vas!

joshua tinejdžer odgovori savjeti

Još vijesti