Slika nije pronađena

Prije nego navedemo sve razloge zašto ipak ne bi trebala gledati porniće, reći ćemo da nema ništa loše ako to radiš. Možeš naučiti nešto novo, dobiti inspiraciju za neke fora poze koje želiš isprobati s dečkom ili jednostavno samo uživati.

U gledanju pornića nema ništa loše i velika je zabluda (ne znamo zašto) da samo dečki to gledaju. Ako pali dečke, pali i cure i ovo nije članak u kojem ćemo reći da pornići nisu dobri. Želimo skrenuti pažnju na nerealne stvari i poruke koje šalju i s kojima se ne bi trebala zamarati.


1. Šminka uvijek ostaje na mjestu
– velika laž. Baš kao što se sva oznojiš dok trčiš na tjelesnom, tako i ova tjelesna aktivnost potiče znojenje. Baj baj šminka u prvoj minuti.


2. Žene postižu orgazam uvijek i to bez diranja klitorisa

- Sasvim je normalno da ne doživiš vrhunac za svakog seksualnog odnosa i važno je da znaš da seks bez orgazma može biti fantastičan.


3. Svaki frajer mašta o seksu u troje – stvarno ne. Seks mnogi dečki doživljavaju jako intimno i u tom trenutku žele jedino i samo tebe.


4. Žene su uvijek depilirane i glatke – također laž. Tko ima vremena za svakodnevno depiliranje? Osim toga, prečesto depiliranje može izazvati iritacije, a prištići su gori od par dlaka. I na kraju – zašto se cure trebaju depilirati, a dečki ne? Ako ti možeš podnijeti njegove dlačice, može on i tvoje.


5. Ako ne vrištiš, ne uživaš – iako je često da ispustiš neki glasni uzdah ili krik zadovoljstva, u seksu možeš jednako dobro uživati i u tišini. Pogotovo ako moraš ipak malo paziti da te netko ne čuje.


6. Grubo je IN – ako dečko krene s malo grubljim potezima jednostavno mu reci da malo smanji doživljaj. Netko više voli grublji, netko nježniji seks i jednostavno trebate naći svoj ritam.


7. Ženske noge su od gume – u pornićima često viđaš poze koje je jednostavno nemoguće izvesti u stvarnom životu jer su jednostavno čudne. Pogotovo ako ne treniraš ništa i nisi razgibana i zato je česti slučaj da nakon seksa imaš upalu mišića.8. Dečki su stalno raspoloženi za seks
– također jedna od zabluda. Ponekad je umoran nakon škole ili je u bedu zbog nečega, baš kao i ti.9. Dečki ne nose kondome - Ne znam, prvo pravilo sigurnog seksa jest kondom.

zašto?


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Čudne stvari koje primjećujemo dok se ljubimo s nekim

Laži o seksu u koje vjerujemo samo zbog pop kulture

Razbijamo predrasude: Sve što trebaš znati o seksu za vrijeme menge

laži pornići seks savjeti

Još vijesti