Slika nije pronađena

Možda prije o tome nismo razmišljali, ali ziherica nam može olakšati život. Spasit će nas kada slučajno poderemo hlače ili strgamo suknju, ali od nje ima različitih koristi za koje nismo ni znali.

Osim što od ziherica možemo napraviti fora nakit poput narukvice, one će nam dobro poslužiti u kriznim situacijama. Ziherice su neizostavan predmet kod krojača, a trebale bi biti i u našoj ladici.

Važno je da ih uvijek imamo uz sebe - u školskoj torbi, kupaonici, sobi i drugdje. Budući da ovo niste znali, vrijeme je da otkrijete neočekivane načine kako vam ziherica može olakšati život:

Ziherica će držati šal `na okupu`

Namjestiti šal onako kako nam se sviđa, a k tome učiniti da stoji stalno isto se nekada čini kao nemoguća misija. Sa zihericom je taj problem riješen jer će ona držati šal `na okupu` te se on neće pobrkati.


Ako zihericu stavimo ispod odjeće ona će odbijati elektricitet

Određena odjeća poput džempera i vesta je puna elektriciteta te nas to zimi može izludjeti. Ziherica će spriječiti stvaranje elektriciteta između kože i tkanine. Treba ju staviti s unutrašnje strane odjeće tako da se ne može primijetiti.Pomoću nje možemo objesiti zidnu dekoraciju

Ako zalijepimo zihericu na stražnju stranu zidne dekoracije tada nam ona može pomoći da ju stavimo na zid. Kada god kupimo fora sliku ili nešto slično, a iza nema male kukice za objesiti na zid, totalno poludimo i zato je ziherica idealno rješenje.Ona može biti produžetak ogrlice

U slučaju da nisi zadovoljna kako ti ogrlica stoji i baš bi htjela da je još malo duža- ziherica će spasiti stvar. Uskočiti može jedna ziherica ili čak više njih, ovisi o tome koliko dužinu ogrlice želimo.


Čarape se više nikada neće izgubiti u pranju

Kako se čarape ne bi nekim čudom izgubile tijekom pranja u perilici dobro ih je zakačiti zihericom. Sada kada ovo znamo uvjereni smo u to da naše čarape neće više nikada `odlutati`.Ogromna ziherica drži ključeve na okupu

Ako nikada ne možeš odmah shvatiti koji je ključ za koja vrata ili ih uvijek gubiš, idealno rješenje za tebe nalazi se u obliku ogromne ziherice. Ovakva ziherica izgleda smiješno, ali može biti od velike koristi. Osim toga, uvijek ju možemo obojiti u neku boju i život učiniti zabavnijim.


Kada nam se pokida zatvarač od hlača tu je ziherica

Svi mrzimo kada nam se pokida zatvarač, a pogotovo ako se radi o našim omiljenim trapericama. No, uz zihericu ni tu nema briga. Možemo ju staviti na zatvarač da posluži kao `privjesak` pa da ga možemo normalno zatvoriti. Naravno, ovo će koristiti u situacijama kada nismo znali da je zatvarač pokidan, a taman se negdje žurimo.
ziherica kako nam ziherica može pomoći nezgodne situacije