Slika nije pronađena
Danas je teško pronaći osobu koja ne bi voljela biti influencer - naizgled se radi o savršenom poslu! Slikaš se za Instagram, tu i tamo objaviš neki post na blogu ili video na YouTube-u, a ljudi ti plaćaju kako bi nosio/la njihovu odjeću i promovirao/la ih.

No je li sve zaista tako divno kao što izgleda izvana?

Influencerima nije sve savršeno kako možda izgleda. Svakodnevno se moraju boriti s raznim kritikama javnosti, koja je tek nedavno počela gledati na ovo zanimanje kao na 'pravo' zanimanje.

Ako i ti želiš biti influencer/ica, prije nego što se upustiš u taj posao, moraš znati koja su tri koraka koja je prošao svaki uspješan influencer!

via GIPHY


1. Izgraditi snažno samopouzdanje

Kada odlučiš postati javna osoba, moraš se pripremiti na sve što to nosi. Većinom, uz lijepe komentare, ćeš naići i na one koji će te vrijeđati ili na neki drugi način pokušati uvjeriti da si manje vrijedan/na nego što to zaista jesi.

Oni koji nemaju debelu kožu bi to mogli zaista početi i shvaćati kao istinu, a to bi bila velika greška! Tek kada si u potpunosti svjestan/na toga da se radi samo o hejterima koji su ljubomorni, možeš nastaviti biti svoj/a! Kako bi ti to uspijevalo, užasno je važno da imaš snažno samopouzdanje i da te ne diraju tuđi komentari!

2. Fokusiraj se na stvari na koje možeš utjecati, ne na one koje su van tvojih mogućnosti

Postoje stvari na koje možeš utjecati i one na koje ne. Glupo je trošiti svoje vrijeme i energiju pokušavajući promijeniti stvari koje će uvijek ostati iste - radije se fokusiraj na ono što ovisi o tebi, u potpunosti ili barem donekle.

Većina stvari koje su u našem životu su tu upravo zato što smo mi odlučili da to tako bude - ako s nečime nisi zadovoljan/na, onda se potrudi to promijeniti!

3. Budi iskren/a prema sebi

Ponekad je najteže suočiti se s istinom, čak i teže nego naći rješenje za neki veliki problem. Istina je da teško da ćeš ikada biti uspješna osoba, ako samog/u sebe lažeš. Bilo da se radi o tome da si govoriš kako ti netko nije bitan, ili ako oponašaš nekog drugog samo kako bi imao/la odobrenje od strane društva - vjeruj nam, nećeš nikada biti istinski sretan/na, a samim time niti uspješan/na!

Jednom kada se suočiš sa samim/om sobom i prihvatiš sebe kao takvog/u kakav/va jesi, sve će biti lakše i jednostavnije!

via GIPHY


Foto: Giphy/Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

Lokne su ju proslavile – ona ima samo pet godina, karijeru modela i status influencerice!

Koliko ekipe trebaš u nešto uvjeriti da bi to postalo trendi? Ovo je put do statusa influencera!

TIPS & TRICKS: Kako skupiti lajkove i pratitelje na Instagramu? Iskoristi ove trikove i postani influencer!

influencer savjeti samopouzdanje

Još vijesti