Slika nije pronađena
Danas je teško (ako ne i nemoguće) zamisliti da nemaš barem jednu dobru fotku s frendicom. U većini slučajeva je upravo selfie ta najbolja fotka jer se same namjestite i sve odmah vidite, ali može se raditi i o najobičnijoj slici.

Dok su prije postojali filmovi i samim time ograničenja na broj pokušaja dobre fotke, danas su mogućnosti bezbrojne. Možeš se slikati od jutra do sutra, i te fotke te ne koštaju ništa (osim možda malo memorije).

Fotografija je tako postala užasno cijenjena (sjetimo se svi koliko nam je drago vidjeti lijepi feed na Instagramu), ali smo ju istovremeno počeli uzimati zdravo za gotovo. Kada si zadnji put razvila fotografiju i uokvirila ju? Kada si zadnji put stavila svoju omiljenu fotografiju na ormar u svojoj sobi ili ju objesila na zid?

Prije je to bila navika, a danas je nešto što smo u potpunosti smetnuli s uma. Donosimo ti tri razloga zašto moraš uokviriti selfie s BFF!

1. BFF će ti uvijek biti blizu, barem prividno

Može li bilo koja cura preživjeti bez svoje BFF? Apsolutno ne! Kada si u situaciji da se možeš vidjeti svaki dan sa svojom BFF, možda je se i ne zaželiš, ali ljeto je tu. Svi se pomalo raštrkaju i razdvoje, pa tako i vas dvije. Razvij vašu fotku i imaj ju na nekom vidljivom mjestu, tako će ti uvijek biti na pameti!

via GIPHY


2. Uljepšat ćeš si prostor

Prostorija bez osjećaja ne može biti nečija soba, već neki javan prostor. Ako ne znaš kako personalizirati sobu, najlakše to možeš napraviti tako da razviješ par fotografija na kojima si sa svojom ekipom i postaviš to po sobi. Možeš staviti u okvire, ali može ispasti fora i ako samo polijepiš po zidovima ili vratima!

via GIPHY


3. Podsjeća te na lijepe uspomene

Postoje fotografije koje su snimljene točno u 'pravom' trenutku (čitaj katastrofa fotografije, ali super uspomene), i postoje fotografije koje su lijepe, ali te podsjete na najluđe stvari koje su ti se ikada dogodile. U svakom slučaju, razvij fotke koje te podsjećaju na lijepe i drage uspomene! Tako i kada budeš najtužnija, bit će ti dovoljan jedan pogled na fotke da se oraspoložiš!

via GIPHY


A i tvojoj frendici će sigurno biti drago kada se prepozna u tvojoj sobi, na posebnom mjestu... Što čekaš? Kreni trkom u neku foto studio sa svojom najdražom fotkom s BFF!

Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

U dobroj namjeri – cure u wc-u kluba okinule neobičan selfie

Znanost je utvrdila – ovo je najbolja udaljenost na kojoj trebaš snimiti selfie da ispadneš baš WOW

Što poza u kojoj najčešće snimaš selfie otkriva o tebi?

Slika bff dekoracija selfie fotografija

Još vijesti