Slika nije pronađena

Kada naša najbolja prijateljica ima rođendan, imamo osjećaj da i mi slavimo taj dan. Svoju najbolju prijateljicu najbolje poznajemo, ali nekada se jednostavno ne možemo sjetiti što bismo joj kupili.

Kako je to ipak važan dan jer jedna od nama najvažnijih osoba slavi ročkas, svakako zaslužuje biti dostajno obilježen. Mi smo ti pripremili nekoliko ideja za poklon kojim bi mogla razveseliti svoju najbolju prijateljicu:

Ukrasi za kosu

Ukrase za kosu voli gotovo svaka cura. Malo je vjerojatno da ćeš pogriješiti s nečim cool što će zasjati u prijateljičinoj kosi.

Cool mašnice za kosu iz H&M-a


Girly traka za kosu koja će tvoju BFF pretvoriti u Lanu del Rey iz H&M-aCvjetići u kosi uvijek su fora H&MŠarena traka za kosu s mašnom iz H&M-a
Traka za kosu iz Accessoires-a
Pribor za školuPostoji i cool pribor za školu kojeg želi svaka cura. Kupovanje olovaka, pernica i bilježnica uopće ne mora biti dosadno. Opet, neke cure obožavaju školski i uredski pribor. Ako imaš takvu BFF još bolje!

Olovke koje govore da si genije i bez mane iz H&M-a


Predivni paket bilježnica iz H&M-a
Fora bilježnice Lega Lega

Šiljilo za olovke u obliku zeca iz H&M-a


Cool šalica


Kava, čaj, kakao- sve se to pije iz šalice. Neka tvoja BFF dobije novu omiljenu šalicu i to baš onu koju si joj ti poklonila. Sa šalicom ne možeš nikada pogriješiti, osobito ako izgleda cool.

Šalica u obliku granate može se pronaći na stranici incrediblethings.com
Fora šalica sa stranice poklonime.hr


Dvije cool šalice iz H&M-a


Slatki  fora nakitSvaka cura voli nakit. Radilo se o prstenu ili o lančiću- nosit će ga. Ako ga neće nositi stalno onda će ga nositi nekada kada bude prilika za to. Unikatan i fora nakit je idealno rješenje za poklon svojoj BFF.

Unikatan Lolin nakit koji možete pronaći ovdjeOstale neobične i cool stvari

Ovi pokloni nemaju točnu kategoriju jer su neobični. Svoju BFF sigurno smatraš posebnom i unikatnom osobom. Upravo zato ju iznenadi s cool poklonom.

Fora stvarčice iz trgovine AmelieCool i neobične stvari sa stranice notonthehighstreet.com
Poklonime.hr pruža niz neobičnih poklona


Web stranica incrediblethings.com daje brojne cool ideje za poklon

Sapun...

bff fora pokloni najbolju prijateljicu pokloni

Još vijesti