Slika nije pronađena

Tess Holliday pokazat će vam kako do tijela spremnog za bikini u samo 2 koraka. Zbilja je jednostavno!Tess Holliday ovog je siječnja postala prva Britanka koja je sa svojim „viškom kilograma“ postala top model. Ova 29-godišnjakinja mijenja standarde industrije mode i ljepote i to iznutra: „Želim promijeniti društvenu percepciju 'ljepote' i onoga što je prihvatljivo u ovoj industriji i svijetu. Nema jednog načina za biti ženom i lijepom. Svi zaslužujemo mjesto“, tvrdi Tess.


Tess je započela s kampanjom #effyourbeautystandards još 2013. godine i dosad je sakupila više od 750,000 objava na Instagramu.


Često na svom Instagramu pozira u bikiniju, a sad je pripremila i „tijelo za plažu“ kampanju u kojoj se udružila sa Simply Be kako bi svima pokazala kako se pripremiti za sezonu badića.


Korak 1: Ako ti je vruće, ideš na plažu. Shvatiš da će ti trebati bikini! Kako do savršenog tijela za bikini?


Bikini


Korak 2: Jednostavno obučeš bikini.


bikini


Zbilja jednostavno, zar ne?


Nadam se da će #SimplyBekini nadahnuti žene i djevojke da vole i svoje mlohave dijelove. Sve što žena mora napraviti da bi bila spremna za plažu jest – obući bikini“, kaže Tess.

Ne postoji savršeno tijelo, a najteža prepreka svakoj ženi je ona sama. Nije ni čudo, obzirom na to kako je idealno tijelo prikazano u medijima danas.


Hoćete li poslušati ovaj savjet?


L.B./izvor: Metro

Foto: arhiva, screenshot/YouTube


Pročitajte još…


… Ovo je badić koji će obilježiti ljeto…


… Kviz: Koja poznata plaža je baš za tebe?...


 … I debeljuce žele nositi bikini: 'Fatkini' novi trend na društvenim mrežama!...

tess holliday tijelo za bikini odvažno na plažu simply bekini

Još vijesti