Slika nije pronađena

Minuta je do ponoći, u prostoriji si punoj ljudi koji nestrpljivo iščekuju da otkuca dvanaest sati. Odjednom shvatiš da si okružena parovima i da ćeš vjerojatno izvisiti taj „ponoćni poljubac“.

Iako je riječ o samo jednom trenutku, potrudi se da on bude zabavan! Dajemo ti 5 prijedloga za zabavni početak 2014. godine.

1. Popularni „photobombing“ uvijek je aktualan, a ovo je odlična prilika da ga usavršiš! Dogovori se s još jednim single frendom i ubacite se na „romantične“ fotke zaljubljenih parova. Taj poljubac sigurno nikada neće zaboraviti.

2. Ponoćni poljubac daj naboljoj frendici! To neće biti filmski-obori-me-s-nogu poljubac, ali će barem biti iskren. Prijateljski zagrljaj, pusa ili mali znak pažnje znače mnogo.

3. Nazovi roditelje! Iako ovo ne zvuči prezabavno, zapravo je jako lijepa gesta. Sigurni smo da će mama i tata biti oduševljeni što oni predstvaljaju broj jedan svom djetetu.

4. Poljubi Justina Biebera! Zamisli scenarij; zvoni telefon, čuješ Justinov glas koji šapuće slatke riječi, a onda se pojavljuje na vratima s cvijećem... Mmmmm, savršeno! Kad već nije izvedivo, možeš poljubiti barem njegovu fotku na mobu! ;)

5. Ako ti ništa od ovog nije zanimljivo, uvijek postoji varijanta čekanja da ta sekunda ponoćnog poljupca prođe, a ti, iako si single, to podneseš kao prava frajerica! Ući u novu godinu sama nije uvijek loša varijanta; to je dobar način da se fokusiraš na stvari koje želiš postići u narednoj godini.


I.N.
Foto: sxc.hu

Provjeri još...

Nekoliko ideja za novogodišnje SMS-ove


Video: Savršen make up za doček Nove godine

Nova godina doček početak zabava