Slika nije pronađena

Da, ljeto se bliži kraju. Izležavanje, gledanje serije i čitanje zanimljivih knjiga uskoro će postati rezervirane za vikende.

Budući da se većina ljudi obožava izležavati na plaži i uživati u čarima praznika, nije neobično da mnogi osjete laganu 'ljetnu' depru kada se vrate u stvarnost. Ipak, razloga za brigu i tugu nema – i jesen krije mnoge lijepe stvari!

Mislili smo da nikada nećemo reći, ali evo nekoliko razloga zašto je dobro da se ljeto bliži kraju:

#Brige oko opeklina na plaži stvar su prošlosti. O tome opet možeš početi brinuti u srpnju sljedeće godine!#Ljetne haljinice i majice vjerojatno su ti pomalo prisjele stoga je super stvar što ćeš uskoro moći nositi svoju jesensku garderobu – a tko zna, možda se i počastiš kakvim novim komadom.#Kišne vikende opet možeš provesti ušuškana u svoj krevet gledajući omiljene serije i filmove i to bez grižnje savjesti.#Udobne i mekane vestice samo čekaju na nas – juhuuuuu!#Sve naše omiljene serije napokon opet počinju s emitiranjem


#Ako i preskočiš depilaciju nogu, problema nema – sada su tvoje dlačice skrivene ispod hlača i tajica daleko od znatiželjnih pogleda.

#Nema više bikinija što znači da više ne moraš brinuti oko toga kako izgledaš u badiću – živjela čokolada!#Nema više teroriziranja fotkama s mora od kojih ti se istovremeno diže kosa na glavi i cure sline#Sada kada više nije vruće napokon možeš obući onu haljinu bez straha da ćeš za 10 minuta imati mokre kolute ispod pazuha, a i prilično su velike šanse da ti se šminka neće rastopiti nakon 2 minute#Uskoro ćemo piti toplu čokoladu – treba li što dodati?


Foto/Izvor: HerCampus
I.N.

Pročitajte još:

Od jeseni za sve prekršaje u školama iste kazne

kraj ljeta jesen

Još vijesti