Slika nije pronađena

Još malo i počet će nova školska godina. Neki su uzbuđeni zbog toga, dok neke hvata nervoza pri samoj pomisli na školu. Pozitivne strane povratka u školu možda sada ne vidiš, ali one postoje.

Nemoj se `bedirati` zbog skorašnjeg početka školske godine. Svako ljeto brzo prođe i realnost školskih klupa i knjiga sustignu te svake jeseni.

Ipak, nije sve tako crno. Povratak u školu donosi puno uzbuđenja i pozitivnih stvari. Premda pozitivne strane vraćanja u učionicu sada ne vidiš- one postoje.

Otkrivamo ti pozitivne strane povratka u školske klupe:


Stalno ćeš provoditi vrijeme s prijateljima

Neke prijatelje sigurno nisi vidjela cijelo ljeto zbog toga što nisi mogla uskladiti svoj raspored s njihovim. Kada si ti bila na moru, prijateljica je bila doma, a kada je prijateljica otišla na odmor ti si se vratila doma i tako u krug. Nemoj se žaliti, okružena si ljudima koje voliš.


Shopping nove odjeće i pribora za školu

Shopping uvijek sve usreći. Zasigurno ti treba nova trenirka za tjelesni, tenisice, hlače, majice. Isto tako novi školski pribor ćeš morati kupiti. Školski i uredski pribor znaju biti fora za kupovinu. I sama znaš da nove knjige ugodno mirišu.


Nove sezone svih serija počinju na jesen

Sve serije počinje u jesen. Ako pratiš određenu seriju sigurno si uzbuđena zbog toga što treba izaći nova sezona. Velika vjerojatnost je da će izaći na jesen. U svakom slučaju na jesen izlaze i brojne nove serije, stoga- nasmiješi se!


Bolje je učiti nego obavljati hrpu kućanskih poslova

Preko ljeta svi imamo više kućanskih obaveza. Kada nema škole treba spremati kuću ili stan, čistiti dvorište, mesti stazu i slične stvari. Pranja suđa ti je već odavno dosta, ali i spremanja sobe. Kada bolje razmisliš sretna si što ćeš više vremena provoditi nad knjigom nego s metlom.Odlazak na kavu poslije škole

Mnogim srednjoškolcima je odlazak na kavu poslije škole prava meditacija i ritual. Osim što opušta, kava nakon škole dopustit će ti da pričaš s prijateljima o čemu god želiš i o čemu nisi mogla za vrijeme nastave. Isto tako kava će ti dati više energije za učiti.


Simpatiju ćeš češće viđati

Ako simpatija i ti idete u istu školu ili se vaše škole nalaze poprilično blizu, s početkom škole počet će i svakodnevno viđanje simpe. Vjerojatno ćete se sresti i na školskom igralištu dok traje tjelesni. Za vrijeme odmora tvoj pogled bit će usmjeren u njegovom smjeru. Početak škole znači početak ljubavi, zar ne?Jesen donosi više sadržaja- novi filmovi, knjige, koncerti...

Za vrijeme jeseni rijetko tko je na godišnjem odmoru. Ljeti je sve nekako bilo usporeno, dok jesen počinje užurbano. U kina stižu novi filmovi, knjižnice rade normalno, a ne po ljetnom radnom vremenu. Pregršt koncerata koje nudi jesen neizbježni su i svatko će naći nešto za sebe.


Nadamo se da smo te ohrabrili i da na početak škole nećeš gledati negativno.

I.P.

Pročitajte još:

Stvari koje moraš napraviti ovo ljeto prije nego počne škola

Studiranje- što očekuješ, a kako će izgledati

Pravi horor: jedna od gorih srednjih škola nalazi se u Slavoniji

Škola Početak škole jesen

Još vijesti