Slika nije pronađena
Ovo doba godine je definitivno najgore – moramo se oprostiti s ljetom i slobodnim vremenom i pripremati se za novu školsku godinu.

Nadamo se da si već nabavila sve potrebno za prvi dan škole – knjige, bilježnice, školski pribor, ruksak i outfit. A da bi izbjegla grozan stres prvog u nizu ponedjeljaka u školi i izgledala dobro (a svi znamo da je prvi dojam jako važan), donosimo ti nekoliko savjeta.1. Svoju budilicu (ili mobitel ako se koristiš alarmom) stavi daleko od sebe – na drugi kraj sobe.
Ako je gadget koji te budi dovoljno daleko od tebe, morat ćeš se dići iz kreveta kako bi ugasila zvonjavu. A nakon što se digneš, manja je vjerojatnost da ćeš ponovno zaleći.

via GIPHY


2. Svoj gablec pripremi dan ranije – osim što ćeš vjerojatnije kvalitetnije jesti kad isplaniraš obrok na vrijeme, imat ćeš se čemu veseliti kad se probudiš (fina hrana uvijek je razlog za veselje).

via GIPHY


3. Odredi modnu kombinaciju za drugi dan prije spavanja – postoji mogućnost da ujutro, nakon što jedva progledaš, nećeš imati inspiracije za idealnu modnu kombinaciju, a navečer ćeš još pronaći toliko snage i ujutro će ti biti drago jer ćeš moći par minuta duže spavati.

via GIPHY


4. Prije spavanja spakiraj svoj ruksak – ako ćeš ga pakirati ujutro, umorna i mrzovoljna, velika je vjerojatnost da ćeš nešto zaboraviti. Navečer se radije pozabavi s time i uštedi vrijeme ujutro.

via GIPHY


5. Drži svoje kutije sa šminkom urednima da uvijek znaš gdje stoji ono što trebaš – i nama se dogodilo da smo pola sata tražile sjajilo za usnice i pronašle ga ispod madraca. A to je ekstra stres s kojim ne valja započeti dan.

via GIPHY


6. Slušaj energičnu glazbu tijekom spremanja – nešto što će te razbuditi, poput Keshe, i od čega će ti krv jače kolati. Bit će spremna u trenutku!

via GIPHY


Foto: Pixabay/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Pjesme uz koje je spremanje za izlazak lakše

Znamo da ti je soba u kaosu – ovo je MUST playlista za pospremanje!

Trka i zbrka: iritantne stvari koje se dogode kada kasniš u školu

Škola spremanje pripremanje prvi dan back to school savjeti

Još vijesti