Slika nije pronađena
Što popularne klince čini toliko popularnima? Je li to način na koji se oblače, ponašaju ili nešto sasvim treće? Oni su uvijek u centru pozornosti, njih znaju baš svi, imaju preko nekoliko tisuća pratitelja na Instagramu i totalno su in...

Možda si dosad mislila da ti nikad ne možeš postati popularna, ali varaš se. Evo kako i ti možeš bez problema biti popularna u društvu.

via GIPHY


1. Neka te primijete

Nećeš postati popularna ako ćeš uvijek stajati sa strane. Počni izlaziti, kreći se među ljudima i neka te upozna što veći broj ekipe. Popularne cure uglavnom su popularne baš zato jer mnogo ljudi za njih zna. Budi i ti jedna od njih, nemoj biti anonimac.

 

2. Budi samouvjerena

Moramo li ovo uopće objašnjavati ili je sve jasno? Nitko ne voli nesigurne cure, a takve baš nikad neće postati popularne u društvo. Normalno je da imaš nekih nesigurnosti, baš kao i svaka druga cura, ali ih ipak nemoj pokazivati. Ostavi dojam da si najsigurnija u sebe, da prihvaćaš svoje mane i furaš svoj stil - bez obzira na to što drugi mislili.

via GIPHY


3. Ne ponašaj se kao da ti nije stalo

Ako ćeš se u društvu ponašati kao da ti nije stalo, logično je da će ekipa oko tebe misliti da ti stvarno nije stalo. Prilazi drugima, sudjeluj u razgovoru i pokšaj se približiti ljudima oko sebe. Vjeruj nam, samo ćeš tako pronaći frendove, ali ih i zadržati.

4. Budi zainteresirana za druge
Ne moraš djelovati zanimljivo da bi privukla pozornost drugih, ti budi zainteresirana za njih. Pitaj ih kako im je u školi, što ima novoga kod njih i tako dalje... Na taj ćeš se način povezati s društvom oko sebe, a važno je da prestaneš razmišljati o sebi i tome kako se svidjeti drugima.

via GIPHY


5. Trudi se, ali ne previše

Da bi postala popularna, moraš biti hrabra i možda izaći iz svoje zone komfora. To znači da ćeš se često naći u nepoznatim I možda za tebe neugodnim situacijama, pogotovo ako si po prirodi sramežljiva cura. Naravno da se moraš truditi, ali ipak ne previše. Mogla bi ispasti napadna i naporna, a to ti sigurno neće donijeti popularnost u društvu.


via GIPHY


6. Budi drugačija
Nema šanse da postaneš popularna ako si kao svaka druga - budi drugačija. Ako ćeš se isticati po nečemu, odmah ćeš biti zanimljivija, svi će se željeti družiti baš s tobom i biti kao ti. To ne znači da moraš glumiti nekoga tko nisi, ali znači da bi trebala prihvatiti svoje mane i pretvoriti ih u vrline. Vjeruj nam, upalit će.

7. Uvijek budi spremna pomoći
Da bi postala popularna, moraš biti i dobra frendica. Zato budi uvijek spremna pomoći onome kome je to potrebno, bez obzira na to imaš li trenutno svojih problema. Budi sigurna da će onda i drugi tebi pomoći kad ti zatreba, a to je kod prijatelja ionako najvažnije.

I na kraju... Uvijek budi svoja i bit ćeš sigurno popularna u društvu.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Celebovi koji su postali popularni samo zbog određenih dijelova tijela

Popularni dečki za kojima je luda cijela škola - što im je zajedničko svima?

Zvijezde za koje niste znali da su bile zajedno prije nego što su postale popularne

prijatelji Popularnost savjeti