Slika nije pronađena
Ako još nisi, ovo su stvari koje obavezno moraš napraviti do završetka srednje škole. Pogledaj o kojim se to stvarima radi...

via GIPHY

1. Otiđi na maturalac s ekipom iz razreda

Koga god pitaš reći će ti da mu je maturalac bio najbolji doživljaj u srednjoj školi zato ga ni slučajno nemoj propustiti.


2. Barem jednom markiraj s frendovima

Naravno da ne podržavamo markiranje, ali to je nešto što bi trebao/la pokušati barem jednom u srednjoj školi. Pripazi da imaš dobru ispriku kako ne bi zaradio/la nepravdani.

via GIPHY

3. Početi vježbati, ako već nisi

Ako si u srednjoj i još uvijek nisi počeo/la ozbiljnije vježbati, sad je vrijeme da kreneš. Ne samo da ćeš zahvaljujući tome biti u dobroj formi, disciplina kod vježbanja dobro će ti doći i kasnije na faksu ili ako kreneš raditi odmah nakon srednje.

4. Otiđi na maturalnu sa svojom simpatijom

Maturalna zabava je posebno iskustvo, pogotovo ako je u vašoj školi dopušteno na maturalnu doći sa simpatijom ili dečkom/curom. Maturalna je nešto što ćeš sigurno zauvijek pamtiti pa ju nipošto nemoj preskočiti.

5. Počni izlaziti

Kad ćeš izlaziti ako ne u svojim teen godinama? Nemoj vrijeme gubiti kod kuće ili vikende provoditi na društvenim mrežama, radije izađi s ekipom. Uspomene koje ćeš stvoriti u izlascima sa školskim frendovima uvijek će ti ostati u sjećanju.

via GIPHY

6. Počni razmišljati o faksu

Nikad nije prerano početi razmišljati o faksu i kojim putem želiš krenuti nakon srednje. O upisivanju fakulteta nemoj odlučivati u zadnji tren jer bi zbog toga mogao/la donijeti pogrešnu odluku I upisati faks koji te ne zanima.

7. Promijeni svoju prehranu

U tinejdžerskim danima stvaraš zdrave navike, između ostaloga, i navike prehrane. Pokušaj promijeniti svoj način prehrane, a posebno pokušaj smanjiti slatkiše i grickalice koje samo štete tvom zdravlju. Jedin više voća i povrća, ali obrati pozornost i na dovoljan unos proteina koji su ti posebni važni i potrebni u pubertetu.

8. Zapamti savjete svojih profesora

Iako te nekad znaju smarati, savjeti koje ćeš dobiti od profesora u srednjoj školi dobro će ti doći u budućnosti. Zato dobro slušaj i pamti njihove riječi, pogotovo ako ti daju bilo kakve savjete o fakultetu.

via GIPHY

9. Fotkaj se sa svojim best frendovima

Uspomene je uvijek najbolje zabilježiti da ih se uvijek možeš sjetiti, pa tako ni tvoji školski dani nisu iznimka. Neka tebi I tvojim najboljim frendovima iz razreda/škole zauvijek ostanu lijepe uspomene na bezbrižne i zabavne srednjoškolske dane.

10. Ispričaj se onima koje si povrijedio/la u školi
Nikad nije dobro ostati s nekim u lošim odnosima, pogotovo nakon srednje škole. Tko zna, možda se jednom ponovno sretnete i sigurno ti neće biti ugodno ako ne riješite svoje probleme.

Foto: High School Musical Screenshot/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL 10 stvari koje svi dečki rade u srednjoj školi samo da bi se svidjeli curama

Zvuči poznato? Ovo je sedam vječnih problema svakog srednjoškolca

LOL 12 tipova profesora koje ćeš sigurno sresti u srednjoj školi

prijatelji Škola savjeti

Još vijesti