Slika nije pronađena

Kada imaš prave i dobre prijateljice, osjećaš se s njima opušteno i vjeruješ im pa ti nije problem niti podijeliti s njima apsolutno sve vezano za tvoj život. Tako se na tapeti nađe i tvoja veza i dečko, ali evo koje to stvari možda ipak nije loše ostaviti za sebe.

Koga ćeš drugoga tražiti savjet i mišljenje kada imaš nekih problema s dečkom nego svoje prijateljice. I to je skroz u redu, jer one će ti sigurno uvijek rado pomoći i dati ti najbolji mogući savjet. Ali ipak, koliko god htjela ispričati im baš SVE, postoje situacije i informacije koje je ipak bolje ostaviti za sebe. Nekada baš i nije u redu prema tvom dečku da ove informacije prosljeđuješ dalje, a nekada one mogu napraviti štetu na način koji ti niti ne bi pao na pamet.

1.Osobni detalji iz života tvog dečka koje ti je on ispričao u povjerenju

Kada ti dečko vjeruje, ispričat će ti i ako ima neke osobne ili obiteljske probleme, ali ispričat će ti to u povjerenju, ne da ti možeš imati super temu za prepričati na kavi s frendicama. Iako vjeruješ svojim bliskim prijateljicama i sigurna si da znaju čuvati tajne, nije u redu od tebe da povjerljive informacije koje ti je on rekao, pričaš bilo kome drugome. Pogotovo ako je rekao da ne pričaš to nikome. Zamisli kako bi se ti osjećala da mu kažeš nešto što ne želiš da drugi znaju, a kasnije saznaš da je on to rekao svojim dečkima, ne bi bio ugodan osjećaj, zar ne?

2.Žaliti se na svaku malu sitnicu kod njega koja ti ide na živce

Nijedna veza nije savršena i uvijek će se naći nešto što je tvoj dečko napravio ili rekao, a što te naživciralo. Iako bi se osjećala lakše svaki put kada se požališ frendici kada se tako nešto dogodi, nekada je bolje pričekati i vidjeti je li to stvarno takav problem. Ako ćeš se svaki dan žaliti na neku sitnicu, tvoje će frendice dobiti sliku da si nesretna i da je tvoj dečko idiot – i onda ga neće voljeti. Kada se krenu zabrinjavati za tvoju sreću u toj veze i taj će im dečko biti sve manje drag. Ako želiš da se tvoj dečko i tvoje frendice slažu, onda je bolje prešutjeti svaku malu sitnicu koja te naljuti i riješiti to s njim.

3.Njegovo mišljenje o tim frendicama ako je loše

Ovo je samo nepristojno. Postoji pravilo koje govori da ne bi trebali govoriti drugima ako saznamo da ih neka osoba ne voli. Ovako ćeš samo napraviti problem jer će se onda tvoja frendica okrenuti protiv vaše veze, a to je nezgodna situacija koja ti ne treba. Možda ih on samo treba bolje upoznati ili jednostavno nisi njegov tip ljudi – ali to one ne trebaju znati. Pričekaj da prođe vrijeme i ovakva se situacija može riješiti sama od sebe – bez ikakve drame.

4.Sramotne situacije koje su vam se dogodile, a za koje znaš da su njemu bile bed

Tebi je neka sramotna situacija koja se dogodila tebi i dečku baš simpatična i smiješna, ali njemu možda nije, možda se stvarno toga srami i ne želi da drugi znaju. Dijeliti takve priče s frendicama nije uvijek baš u redu. Razmisli uvijek kako bi se on osjećao kada bi znao da to prepričavaš okolo ili kako bi se ti osjećala da si na njegovom mjestu. Želiš da ti u vezi bude povjerenja, zato nekada razmisli prije nego kreneš prepričavati anegdotu koja vam se dogodila.

Pogledajte još:

Zaboravila si kada ti frendica ili dečko imaju rođendan? Imamo 5 savjeta kako saznati bez da direktno pitaš

'Prijatelji' iz srednje škole koje možeš i ostaviti u srednjoj – oni ti ionako nisu pravi prijatelji

Svojoj single frendici NIKAD ne bi smjela reći ovih 6 stvari – ne tješiš ju nego pogoršavaš situaciju!

veza pričanje o dečku frendice

Još vijesti