Slika nije pronađena

Ljude s kojima smo se družili od malih nogu ćemo zauvijek pamtiti, a bez obzira na to što možda s njima danas nismo BFF, oni će nam uvijek ostati dragi.

Ti prijatelji su nas vidjeli u najgorim fazama našeg života, kada smo nosili aparatić i gledali crtiće za koje nas je sram priznati da smo ih obožavali, a ovo su samo još neki razlozi zašto će ti ljudi uvijek biti super:

Razumiju nas najbolje od svih

Nitko ne kaže da nas naši prijatelji iz srednje ne kuže ili slično, ali ovi iz djetinjstva kao da nas poznaju u dušu. S nama su prošli svakakve avanture - od igranja na ulici pa do prve krađe trešanja sa susjedovog drveta. Požališ li se na nešto prijatelju iz djetinjstva vidjet ćeš da će odmah znati što i kako jer te poznaje skroz od malih nogu.



Bili smo djeca u isto vrijeme

Postoji čar u dječjim prijateljstvima jer tada je sve nekako iskrenije i `čišće` te na stvari ne gledamo s očima tinejdžera ili odrasle osobe. Isto tako, sve je puno jednostavnije te se odnosi ne kompliciraju. Kada nas netko poznaje od djetinjstva tada nas može usporediti s osobom kakva smo danas pa imamo osjećaj da su prijatelji iz djetinjstva vrlo bitni u našem životu jer nas poznaju iz obje faze - one dječje, ali i odrasle.


Vaše priče se uvijek vrte oko toga kako ste se super zabavljali tijekom djetinjstva

Nitko ne kaže da priče iz srednje nisu `epic`, ali one iz djetinjstva su uvijek ful zanimljive. S prijateljima iz djetinjstva uvijek se prisjećamo lijepih uspomena i bezbrižnog igranja, ali i ludih avantura. Kada smo djeca puno smo hrabriji i drugačije shvaćamo svijet oko sebe i baš zato su te priče tako legendarne, ali i realno - svi vole nostalgiju.


Nije važno družite li se danas ili ne

S godinama jednostavno krene svatko na svoju stranu pa rijetko tko uistinu zadrži prijatelje iz djetinjstva. No, to nema nikakve veze jer nam je uvijek drago sresti ih, popričati, popiti kavu s njima i prisjetiti se lijepih i bezbrižnih dana.



Kada trebamo odmor od realnosti života oni su idealno društvo za to

U našem svakodnevnom životu muči nas škola, ljubav, roditelji, drugi prijatelji i slično, a rješavanju tih problema barem na trenutak mogu doskočiti prijatelji iz djetinjstva. Kao što smo već rekli, s njima se možemo prisjetiti lijepih dječjih uspomena pa nam ova realnost uopće ni ne treba.



Razmišljate isto

Ako prijateljici iz djetinjstva pošalješ poruku ovakvog tipa: `Dobro, zašto vrijeme tako brzo prolazi? Do jučer kao da smo se zajedno igrale u pijesku, a sad moram već odlučiti koji ću fakultet upisati. Vadi kanticu, `ajmo u pješčanik!` i vidjet ćeš da ćeš dobiti odgovor: `Pričaj mi, isto mislimo!`







prijatelji prijatelji iz djetinjstva djetinjstvo

Još vijesti