Slika nije pronađena

Nije neobično da se cure zaljube u svog prijatelja ili da postanu dobre prijateljice sa simpatijom. Nekada je takva ljubav suđena, ali često nije tako.

Ti i dečko koji ti se sviđa duže vrijeme ste se počeli družiti i takav lagani prijateljski početak druženja svima odgovara. Vrijeme koje provodite zajedno brzo prolazi, zabavno je i ispunjeno smijehom. Čini ti se kako bi ti on baš mogao biti dobar prijatelj, ali...on je tvoja simpatija.

 Više ne možeš prepoznati sviđa li ti se i dalje ili ti se sviđa provoditi vrijeme s njim samo prijateljski. Ili si se zaljubila u svog frenda više ne možeš razlikovati što osjećaš prema njemu i samo se patiš.

Ako si u takvoj nedoumici mi ćemo ti otkriti znakove koji pokazuju da ti i simpatija trebate i dalje ostati samo prijatelji.


Zapravo ti i nije toliko privlačan

Iako se ovo čini toliko očito i misliš da ćeš odmah shvatiti da te više simpatija ne privlači to nije baš tako. Platonsku ljubav često znamo zamijeniti s romantičnom ljubavi. Misliš da bi napravila sve za njega i želiš da bude sretan. Vjerojatno si isto željela i svojim bivšim dečkima dok ste još bili u vezi. Nekada više volimo ideju koja nas prikazuje s nekim u vezi nego samu vezu. Hodanje s prijateljem kojeg dugo znaš može se činiti kao dobra ideja, ali ne mora biti tako. Sigurnost je ono što želi svatko tko je u vezi, a ponekad osjećaj sigurnosti miješamo s tim da želimo vezu. Ako ne osjećaš iskrice između sebe i svog prijatelja odnosno simpe koji ti je sada prijatelj- ne ulijeći u vezu!


Ono što ti se kod njega sviđa kao kod prijatelja, ne tražiš u budućem dečku

Bilo ti je smiješno kada ti je pričao da je dva dana otkantao školu samo kako bi završio level u video igri, ali...kada bi bili u vezi to ti uopće ne bi bilo smiješno ili šarmantno. U ljubavnoj vezi imaš drukčija očekivanja nego u `vezi` u kojoj ste prijatelji. Ako kreneš s prijateljem u vezu moraš znati da će se neke stvari iz vašeg prijateljstva prenijeti i u vezu. A to bi ti moglo smetati.Ne sviđa ti se način kako se ponašao prema svojim bivšim curama

Možeš se prisjetiti njegovog prekida s curom. Znaš sve što joj je pisao, što je ružno pričao o njoj, kako je bjesnio tipkajući joj na mobitel. Ili još gore, možeš se prisjetiti kako je došao k tebi po savjet što da učini s vezom nakon što ga je cura uhvatila dok se ljubi s drugom curom. Ako se osjećaš loše kada pomisliš na koji se način odnosio prema bivšim curama dobro razmisli želiš li i ti to proživljavati ako postaneš jedna od bivših.

Ipak, nije sve tako crno. Neke veze koje su počele kao prijateljstvo uspiju. Ako postaneš prijateljica sa simpatijom i to je normalno, sve ima svoj početak.


Ipak, nije sve tako crno. Neke veze koje su počele kao prijateljstvo uspiju. Ako postaneš prijateljica sa simpatijom i to je normalno, sve ima svoj početak.


Izvor: hellogiggles.com

I.P.


Pročitajte još:

Od nervoze do euforije: što sve osjećaš dok se dopisuješ sa simpom

Razotkrij ga: 7 znakova da je i tvoja simpatija zaljubljena u tebe

Nekoliko fora ideja za ljetni dejt

prijatelji simpatija

Još vijesti