Slika nije pronađena

Iako je ljeto poznato kao doba za romanse i ljetne ljubavi, mi nemamo ništa protiv jeseni. Čak naprotiv, vjerujemo da jesen može biti itekako dobro doba za ljubav. Po ljeti je (pre)vruće, svi su negdje na moru i svi računaju samo na kratki flert, a ne na ozbiljnu vezu.

Dopusti nam da te u nekoliko točaka uvjerimo da je možda baš ova jesen kada ćeš upoznati svoj princa s kojim ćeš šetati po kiši ispod kišobrana – zvuči romantično, zar ne?

1. Novi početak, nova ti

Počela je škola i ti si kupila hrpu novi krpica, imaš nože čizmice za kišu i novu torbu za školu. Obnovila si svoju make up kolekciju i napravila novi friz za početak nove školske godine. Odlučila si ove godine upisati još koju dodatnu izvan nastavu aktivnost, a one prave frajerice već su upisale jogu ili pilates. Dakle, radiš na sebi, a čim se ti bolje osjećaš to osjećaju i drugi. Vjerujemo da je samo pitanje vremena kada ćeš zapeti za oko onom frajeru iz B razreda.


2. Bundeva

Pitaš se kakve veze ima bundeva i tvoj ljubavni život? Okreni se oko sebe, na svakom uglu vidiš bundevu i mama ti već treći dan kuha juhu od buče. A ako nisi znala – bundeva je poznati afrodizijak. Miris bundeve podiže razinu testosterona u krvi muškarca (zbog cinka u bundevi koji je odličan motivator potencije i erekcije).  Mi smo rekli svoje.


3. Hormoni svuda oko nas

Napravljeno je brdo istraživanja koja dokazuju da razina testosterona i estrogena rastu na jesen. Razlog tome je povratak u školu, novi ljudi, novi početak, stalno se nešto događa, raste razina dopamina (hormon sreće) i libido je svima jači. Bez stručnih izraza – niste se dugo vidjeli preko ljeta pa sad jedva čekate neka druženja i tulume. A nema boljeg mjesta za naći dečka od tuluma.


4. Od flerta do veze

Preko ljeta ekipa uglavnom cilja na neke flertove i pusice u prolazu. No, čim zahladi većina frajera i cura želi nekoga s kim će provesti petak navečer zamotan pod dekicu. Na jesen svi žele mirne veze, upoznati osobu s kojom će možda ostvariti ozbiljnu vezu i imati nekog za grudanje po zimi.


5. Cure su dečkima privlačnije po zimi

Iako se niti jedan dečko neće žaliti na ljetne haljinice i vruće hlačice, ima nešto i u tajnovitosti jesenske odjeće. Tople veste zovu na maženje i to je nešto čemu dečki također ne mogu odoljeti.


6. Svi su unutra

I dok na ljeto ekipa izlazi u grad, svi su na nekim terasama, šumama, parkovima, na jesen su svi na jednom mjestu. Budući da je hladno ili pada kiša, osuđeni ste na kućna druženja ili kina. A upravo je to mjesto gdje možeš upoznati nove ljude (čitaj nove dečke)


Uživaj u jeseni!

Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

KVIZ: Koji je film koji izlazi na jesen idealan za tebe?

8 razloga zašto je jesen najbolje godišnje doba

Pripremite ruževe: 8 make-up trendova koji će biti hit ove jeseni

ljubav jesen

Još vijesti