Slika nije pronađena

Ti i tvoj muški BFF se jako dobro slažete, a ponekad `padne` i neki spontani dodir i flert, ali dalje još niste išli jer nisi sigurna je li to dobra ideja.

`Pokvarit ću prijateljstvo` je prva misao koja ti pada napamet kada se radi o njemu, ali osjećaš da ti se sviđa i ne možeš pobjeći od toga. No, kada oboje osjećate iskre vrijeme je da netko nešto poduzme.

Premda postoje dovoljno dobri razlozi zašto je biti u vezi s BFF loša ideja, postoji dosta prednosti zbog kojih treba započeti odnos i zato trebaš znati zašto je dobro ući u vezu s najboljim prijateljem:

Već ste prijatelji

To samo znači da imate dosta toga zajedničkog te da se na tom `prijateljskom levelu` ne morate upoznavati. Sada ga trebaš upoznati u ljubavnom smislu, kao dečka. Budući da sve kvalitetne veze počivaju na prijateljstvu, vi ste već napravili pola posla.


Znate se jako dugo

Upoznavanje s nekim tko nam se sviđa može biti uzbudljivo, ali i teško. Toj osobi trebamo otkriti neke stvari o sebi i pustiti ju u svoj svijet, a takvih `problema` nema s prijateljem. Imaš osjećaj da se oduvijek znate te imaš tu neku sigurnost jer te on poznaje i ako se time vodi – neće pogriješiti u brojnim stvarima.


Vaši interesi se preklapaju

Budući da ste prijatelji sigurno imate dosta zajedničkih interesa. Primjerice, oboje slušate metal i zaluđeni ste Panterom što znači da možete zajedno gledati spotove, slušati glazbu i drugo. Isto vrijedi za bilo koji drugi interes ili hobi – od igranja igrica pa do sporta.


Opušteni ste jedno pred drugim

Kada se družiš s njim nisi uopće napeta jer da jesi vjerojatno ne biste bili prijatelji. To znači da on već zna kako razmišljaš i kako se ponašaš te ga mnoge stvari ne mogu iznenaditi. Ako se uvijek umrljaš dok jedeš hamburger ili pizzu to on već zna, a ti si opuštena jer znaš da se nećeš osramotiti.


S njim je lako razgovarati

Budući da ste najbolji prijatelj ne moraš se plašiti da ćeš reći nešto krivo, da će se on uvrijediti ili da će nešto krivo shvatiti. On odavno kuži tvoju spiku, a vjerojatno već imate i neke interne fore. Osim toga i ti njega razumiješ pa zato možete biti svoji jedno pred drugim. S njim će ti uvijek biti lako razgovarati, a za to je zaslužno prijateljstvo.Isplati se

`Tko ne riskira, ne profitira` kaže jedna poslovica i totalno je upravu. Trebamo znati da riskiramo svaki put kada se odlučimo na nešto jer ishod na kraju može biti loš, ali ako odlučiš da nećeš biti s prijateljem možda propuštaš nešto zaista lijepo. Naravno, ne možeš znati što se može dogoditi, ali uvijek valja probati, a razloge smo već nabrojali.
bff najbolji prijatelj veza