Slika nije pronađena
Dečki su poznati kao neozbiljniji spol pa često mislimo da zato i ljubavnu vezu ne smatraju dovoljno ozbiljno. Između ostaloga, dečki češće varaju nego cure, a to je čak i znanstveno dokazano.

Ne kažemo da cure ne varaju, ali čini nam se da su dečki ipak malo 'profesionalniji' u tome. Ali, zašto dečki varaju?

via GIPHY


1. Ne usudi se prekinuti

Mnogo dečkiju jednostavno ne zna kako prekinuti s curom, a posebno se boje suočavanja i ozbiljnih razgovora. Zato im je nekad lakše da se ponašaju kao gadovi i tako curu natjeraju da prekine s njima. Kako bolje postići da te cura ostavi nego da ju prevariš? Say no more.

2. Dosadno mu je

Dečko koji vara kad mu je dosadno definitivno je pokazao svoje pravo lice. Uostalom, ako nas pitaš – I bolje da si ga se riješila.

via GIPHY


3. Zaljubio se u drugu

Da, nažalost i to je moguće. Dečko će te prevariti ako prema drugoj curi počne nešto osjećati, tek toliko da se uvjeri ima li s njom budućnosti ili je ipak bolje da ostane s tobom.

4. Želi ti se osvetiti

Ti si njega prevarila pa će i on tebe, tek toliko da ti se osveti. Nekim dečkima seks nije ništa posebno, a pogotovo im ne znači toliko koliko nama curama. On te može i dalje voljeti, a spavati s drugom.

via GIPHY


5. Imate probleme u vezi

Stalno se svađate? Dečkima se ne da previše raspravljati kao nama curama, a svađe i razmirice posebno mrze. Ako su one postale sastavni dio vaše veze, tvoj dečko će potražiti razumijevanje negdje drugdje – u zagrljaju druge cure.

6. Nesiguran je

Bez obzira na to imate li problema u vezi ili ne, tvoj dečko prevarit će te ako je nesiguran u sebe. Da, dobro si pročitala. Na takav način on 'jača' svoj ego, a nama je to definitivno prejadno.

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

I cure varaju – pet najčešćih razloga zbog kojih i dobre cure postaju zločeste

Prepoznaješ li se? Stvari koje češće rade osobe koje varaju

Uhvaćeni u zločinu: poznate djevojke koje su otkrile da ih dečki varaju

ljubav veza varanje

Još vijesti