Slika nije pronađena

Svatko tko je neko vrijeme bio ili je aktivan na aplikacijama za dejtanje zna da ponekad nije lako doći do novih 'matcheva', a ponekad se pojavljuju 'kao ludi'.  Nikome nije jasno zašto ni kako, ali sad Tinder nudi neke odgovore u svojem osvrtu 'Year in Swipe'.
Prema njihovim statistikama, najbolji dan u tjednu za 'swipeanje' je ponedjeljak! Najbolji period u danu je između 18 i 21 po lokalnom vremenu. Mjesec u kojem su korisnici bili najaktivniji ove godine je kolovoz.


via GIPHY


Kad malo razmislimo o tome ima smisla... Ponedjeljkom obično ljudi donose nove odluke, u ovo doba u danu najčešće su slobodni i umorni od obaveza pa jedino i mogu 'swipeati', a mobitel im je ionako uvijek pri ruci. Tijekom ljetnih mjeseci svi uglavnom imaju najviše slobodnog vremena i raspoloženi su za ljetne avanture pa se Tinder nameće kao logična opcija.


via GIPHY


Objavljeni osvrt je pokazao da korisnici Tindera od hrane najčešće u svojim biografijama spominju pizzu i da je Joeyjev poznati upad (iz serije 'Prijatelji') najpopularniji GIF s kojim započinju konverzaciju nakon 'matchanja'.


via GIPHY


Pjesma 'In My Feelings' Drakea je najčešća među biografijama, a serija 'Friends' je najspominjanija serija. Od emojija se najčešće koristi smajlić koji plače od smijeha, a nakon njega slijedi emoji psa.

I iako je ovo presjek rađen na američkom tržištu, svatko bolje upućen zna da se lako može preslikati i na hrvatsko tržište. Za sve vas usamljene duše, ovo su bitne informacije, a za ostale dobar 'fun fact'.

Foto: Giphy/Freepik

M.Z.

Provjerite još:

Prouči prije nego kreneš tražiti ljubav online pa odluči – aplikacije za dejtanje DA ili NE? ANKETA

Flertao s 32 djevojke na Tinderu – u isto vrijeme i istoj poruci!

Male tajne zavođenja – šest trikova koji će ga natjerati da te pozove na dejt

Tinder match swipe online dejtanje ljubav

Još vijesti