Slika nije pronađena

Kad je riječ o flertanju, za cure i dečke vrijede drugačija pravila. Ovo su savjeti za dečke koji ne znaju je li vrijeme za pozvati curu na dejt ili ona ipak šalje neke druge signale.

Priznajemo, mi cure nekad stvarno šaljemo dvostruke i zbunjujuće signale. Zato smo za sve vas dečke odlučile izdvojiti osam znakova koji pokazuju da je cure ttly zainteresirana i tri znaka da joj se ipak ne sviđaš dovoljno.


Po ovih osam znakova će skužiti da je vrijeme da ju pozoveš na dejt...

1. Smije se na sve tvoje fore

Ako se ona smije na sve tvoje fore, pa i one koje baš i nisu toliko urnebesno smiješne, možeš biti siguran da joj se sviđaš, a o dejtu s tobom ne bi imala ništa protiv.

via GIPHY

2. Želi se družiti s tobom

Primjetiš li da se ona voli družiti s tobom, a najčešće se upravo družite samo vas dvoje – moglo bi biti da joj se stvarno sviđaš.

3. Stalno čeka priliku da te dodirne
Uvijek te 'onako slučajno' dodirne rukom po ramenu ili sjedi jako blizu tebe? Ako je tvoj odgovor 'da', najvjerojatnije joj se jako sviđaš. Mi cure stvarno nikad ne prilazimo toliko blizu dečku koji nam se ne sviđa, pa zato ako ti se to s tvojom simpatijom događa - vrijeme je da napraviš sljedeći korak.


4. Trudi se oko tvojih frendova
Točno možeš skužiti da joj je jako stalo da se svidi tvojim frendovima? Ako je to točno, vjeruj nam da joj se sviđaš. Ne postoji razlog zašto bi joj bilo važno da se svidi baš svim tvojim frendovima, da s tobom ne želi nešto više.

via GIPHY


5. Uvijek ti odgovori na poruku
Kad god joj se javiš, pa i nekad s najbezveznijim uletom koji postoji - ona ti uvijek odgovori na poruku? To znači da joj je jako važno da ti odgovori na vrijeme, a razlog bi mogao biti taj da joj se ipak sviđaš.
6. Pitala je tvoje frendove za tebe
Tvoje frendove već je pitala sve detalje o tebi? To samo znači da te želi upoznati i znati što se događa u tvom životu, a razlog je samo jedan - da se što bolje zbliži s tobom.


7. Uvijek prvo prilazi tebi
Od svih u društvu, ti si uvijek prvi kojeg pozdravi ili zagrli? Ako je to stvarno slučaj, sviđaš joj se i zato uvijek tebe prvog primijeti. Logično.
8. Imaš neki osjećaš da joj se sviđaš
Ovo je možda i jedan od najboljih načina da skužiš možeš li ju pozvati na spoj. Ako imaš neki osjećaj da ona ipak nešto osjeća prema tebi, vjerojatno je to tvoja intuicija koja rijetko kad laže.

via GIPHY


Po ova tri znaka ćeš skužiti da s tobom želi ostati samo frendica...

1. Družite se, ali uvijek samo u većem društvu

Još nikad niste bili solo, ali i kad jeste – atmosfera je samo prijateljska? Ovo je definitivno jedan od jasnih znakova da ona ne želi ništa više osim prijateljstva.

2. Razgovara s tobom pod odmorom

Ako cura razgovara s tobom – to NE znači da joj se sviđaš, može biti da je samo ljubazna. Znamo da je nekad teško prepoznati razliku između ljubaznosti i flerta, zato je jako važno obratiti pažnju i na druge znakove.

via GIPHY


3. Dijelite (samo) iste interese
Hmmm... Ona priča s tobom i vašim hobijima, zanimaju vas iste stvari i gledate iste serije? Iako ti se može činiti da se ovoj curi sviđaš i da zato s tobom razgovara o vašim zajedničkim interesima, može biti da je ona samo sretnja što napokon može pričati s dečkom kojega zanimaju iste stvari kao i nju. Njezina ljubaznost ne znači da flerta s tobom.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Jesi li za ozbiljnu vezu ili samo za flert? Odgovori na pitanja i saznaj pravu istinu

Oprostiti prevaru – da ili ne? Evo kad njemu ili njoj trebaš dati drugu šansu

PSSSST! Savjeti za cure u vezi – slučajevi u kojima je sasvim okej lagati dečku

Flertanje ljubav savjeti

Još vijesti