Slika nije pronađena

Cool festivali, odlasci na more i izlasci dugo u noć samo su neke odlike ljeta, a ljubavne avanture vrebaju na svakom uglu što znači da je vrijeme za igru zavođenja.

Realno, ljeti je lakše flertati jer hormoni su podivljali još od proljeća, a i postoji više prilika za to. Nema osobe koja ne mašta o tome da na plaži razmjeni koji zavodnički pogled sa suprotnim spolom pa je zato dobro dobiti nekoliko ideja za ljetni flert kako ne bi sve ostalo samo na gledanju:

Probaj s hladnim osvježenjem jer ono uvijek pali

Što više reći o ljetu nego da je vruće, a po vrućini najbolje odgovara nešto hladno. Ta vrućina nudi brojne prednosti jer je ljudima lakše prići, a scenarij bi mogao izgledati ovako: vidjela si ga kako se sunča na plaži ili pak sjedi na klupi u parku i planiraš mu prići, ali nisi sigurna što će upaliti. Hladno osvježenje u obliku soka, vode, limunade ili nečeg desetog uvijek može biti ono što će `probiti led`, a jedno: `jesi li žedan?` može otvoriti brojna vrata, ali i pokazati da je tvoj način flertanja totalno direktan.


Pleši bliže njemu tijekom glazbenog festivala

Festivali su idealno mjesto za upoznati nekog novog, a ako si već bacila oko na nekog zgodnog dečka vrijeme je da kreneš u akciju. Bude li situacija izgledala ovako budi spremna da pravu ljetnu avanturu: plešeš vrlo blizu njega kako bi mu privukla pozornost, a tada ga suptilno pozovi `na ples`, odnosno da pleše kraj tebe. Ovisi o tome koliko iskustva imaš i jesi li sramežljiva, ali probaj mu biti skroz blizu, a tako ga možeš zavesti svojim pokretima ili čak mirisom.Kliše upadi će ti pomoći u flertanju na plaži

`Nisam baš neka plivačica pa me zanima imaš li nekog iskustva kao spasilac` ili `Imaš li neki gel koji hladi jer totalno mi je vruće kraj tebe` mogu biti kliše upadi koji će pomoći u flertanju na plaži, a k tome ćete se jako dobro nasmijati. Ako si odlučila flertati s Nijemcem koji je postavio svoj ručnik kraj tvoga - samo naprijed i zapamti da dodiri uvijek pale pa ga možeš pitati da ti namaže leđa kremom.


Party na bazenu nek bude tvoj teritorij za flertanje

Tulumi na bazenima su obavezni tijekom ljeta pa ako znaš da i tvoja simpatija ide na jedan takav party, trebala bi i ti otići. Ondje ga možeš zavesti i iskoristiti sve žive metode flertanja: od one riječima pa do dodira. Osim toga, tulumi su zabavni pa je veća vjerojatnost da ćete se jako dobro zabaviti zajedno što može otvoriti vrata za ljetnu avanturu.


Kino na otvorenom je idealno mjesto za flert

Dobri dejtovi počinju kinom, a zašto se zatvoriti u kino dvoranu kada film možete gledati na otvorenom? U mnogim većim i manjim gradovima kod nas se organiziraju kina na otvorenom pa bez obzira na to što će se prikazivati ti se možeš suptilno `uvaliti` u njegov zagrljaj dok sjedite na travi.


Borba vodenim balonima ti može biti idealan izgovor za zavođenje

Scene u filmovima gdje se cura i dečko prvo `tuku` jastucima, a na kraju završe na poljupcima su uvijek savršene, a takvu vlastitu scenu, ali u ljetnom aranžmanu možeš imati i ti. Pozovi simpatiju na `borbu` vodenim balonima jer tako možeš opušteno flertati, ali i pokazati svoju borbenu stranu ili svoju `dama u nevolji stranu` i osvojiti simpatiju - na tebi je da odlučiš.
Vožnja biciklom čini se jednostavnom idejom, ali je idealna da ga osvojiš

Premda je vožnja biciklom već možda isfurana ideja za flert sa simpatijom, ovo će stopostotno upaliti. Tijekom vožnje možete razgovarati te se malo bolje upoznati. Vjerojatno će ti otkriti neke zanimljive činjenice o sebi kao i ti njemu, a osim toga zna se što slijedi nakon vožnje bicikla ljeti - osvježenje uz sladoled ili limunadu u slastičarnici gdje mu možeš otkriti ostale stvari o sebi te ga lagano zavoditi.


I.P.

Pročitajte još:

Nekoliko fora ideja za ljetni dejt

5 trikova osoba koje su dobre u flertanju

Nije bauk: 6 savjeta kako flertati ako to prije nisi radila

Ljeto flertanje ljeti Flertanje

Još vijesti