Slika nije pronađena

Dečko ti se pred nosom uvaljuje drugim curama, a ti ne znaš kako reagirati? Donosimo par savjeta kako riješiti taj problem i spriječiti ga za ubuduće.

'Znaš...meni je stalo do tebe, ali se uporno ponašam kao da nije.' Poznato je da cure i dečki vole igrati igrice i međusobno se provocirati, no to često nije dobro za vezu.

Dečki imaju problema s pokazivanjem osjećaja te možda koji put 'pretjeraju' zbog čega se osjećamo povrijeđenima. Tu najviše do izražaja dolazi zrelost cura koje u ovakvim situacijama moraju preuzeti konce u svoje ruke.

Ako se vaša simpatija udvara drugim curama, morate mu reći da vam to smeta. Kada budete nasamo, dajte mu do znanja da ste povrijeđeni i da vam se ne sviđa da na takav 'prisan' način komunicira s drugim djevojkama.

Saznajte razlog njegova ponašanja i zajednički pokušajte riješiti problem.  Možda dečko nije isto gledao na flertanje kao vi, možda je samo popričao s par prijateljica i namjera mu nije bila povrijediti vas. Zato je takve stvari najbolje sasjeći u korijenu, odmah reagirati i porazgovarati. Bolje ćete se osjećati ako budete iskreni i postavite sve karte na stol.  Ne kaže se uzalud: 'bolje je spriječiti nego liječiti.'

Iako mnogi postojanje ljubomore tretiraju kao dokaz dubljih osjećaja, to nije točno. Ima drugih i puno boljih načina pokazati nekome da vam se stvarno sviđa.

I za kraj, ukoliko dečko nastavi raditi stvari koje vas smetaju, možda on i nije prava osoba za vas. Nisu svi dečki isti, no neki će se ipak potruditi usrećiti vas, a ne raditi obrnuto.

foto: Shutterstock

Izvor: Gurl.com

I.Č.

dečko ljubomora savjeti

Još vijesti