Slika nije pronađena
Naše najdraže tinejdžerske serije naučile su nas mnogo toga - o prijateljstvu, ljubavi i životu. Ali nisu sve stvari koje smo vidjeli u serijama sasvim točne i istinite.

Naši omiljeni likovi u nekim su stvarima ttly failali, pogotovo kad je riječ o ljubavi. Ovo su najgori dejting savjeti koje smo vidjeli u svojim omiljenim serijama.

via GIPHY1. Okej je biti u vezi, iako si zaljubljen u nekoga drugoga

Ovdje za primjer možemo uzeti Rossa Gellera iz 'Prijatelja' koji je bio zaljubljen u Rachel, ali je svejedno bio u vezi s Julie, Emily i Monom. Ovaj dejting savjet pokazuje da nikad nije dobro ulaziti u vezi ako postoje osjećaji prema nekoj drugoj osobi.

2. Smiješ spavati s drugim/drugom odmah nakon prekida

Ups, opet je Ross na tapeti. On je, samo dva sata nakon što je mislio da ga je Rachel ostavila, spavao s drugom curom. Poslije je mislio da će mu Rachel samo tako oprostiti – baš naivno!

via GIPHY


3. Okej je biti s nekim tko te prevario

'Seks i grad' sigurno ti je jedna od najdražih serija, nama stvarno je. Ali, što se tiče nekih dejting savjeta možemo slobodno reći da su malo fulali. Jedan od njih je I savjet da je sasvim okej biti s nekim tko te prevario. Redatelji su nas u to pokušavali uvjeriti kad je Carrie prevarila Aidana ili Steve Mirandu – oba para su se pomirila nakon prevare, što ti u stvarnom životu nikad ne bismo preporučili.

4. Svi dečki varaju (i to je okej)

Još jedan od bisera iz serije 'Seks i grad'. Ovu mudrost izjavila je Samantha koja je svojim frendicama pokušavala objasniti zašto muškarci varaju. 'Zato jer mogu' bio je njezin odgovor kojim je pokušavala reći da je sasvim okej da dečki s vremena na vrijeme prevare curu. Mi se s tim stvarno ne želimo i ne smijemo složiti.

via GIPHY


5. Slobodno prohodaš s bivšim dečkom svoje BFF

Naša omiljena serija 'Tračerica' naučila nas je što znači biti prava frendica, ali i kako se prave BFF ne bi smjele ponašati. Mislimo da stvarno nije bilo okej kad je Blair prohodala s Danom, pogotovo zato jer je on još donedavno bio s njezinom best frendicom Serenom.

via GIPHY


6. Osobi koju voliš sve opraštaš
Još jedan od jako loših savjeta koje smo mogli naučiti iz 'Tračerice'. Serena je oprostila Danu sve njegove gluposti - i dejtanje s Blair, šuljanje iza leđa, odavanje njezinih tajni i laganje o tome da je baš on Gossip girl. Sve mu je to oprostila i opet bila s njim, a to je nešto što u stvarnom životu ne bi bilo okej ni razumljivo.

7. Zavlači dečka, bez obzira na to ako ti se sviđa netko drugi
'Gilmorice' su nam  jedna od najdražih serija, a Rory je uvijek cura koja zna što hoće i zna kako do toga doći. Iako je super curka i za nju ne možemo naći ružne riječi, čini nam se da se nije okej odnosila prema svom dečku Deanu - pogotovo na samom kraju njihove veze. Naime, ona je bila zaljubljena u Jessa, ali svejedno nije prekinula vezu s Deanom.

via GIPHY


8. Zbog dečka vrijedi izgubiti frendicu
Dečki dođu i odu, ali prijateljice ostaju. To bi trebalo biti pravilo svakog prijateljstva, ali u seriji 'Riverdale' jedno je prijateljstvo došlo na kušnju zbog dečka. Radi se o Betty i Veronici koje su se posvađale i skoro uništile svoje prijateljstvo zbog Archia - dečka koji im se u to vrijeme sviđao. Dobra je stvar da su curke brzo skužile da nijedan dečko nije vrijedan da se zbog njega uništi prijateljstvo.

Foto: Instagram/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Najbolje frendice u našim omiljenim serijama kao 'friendship goals' – koje od njih ste ti i tvoja BFF? ANKETA

Popis najboljih - ovo su legendarne humoristične serije koje nam NIKAD neće dosaditi

Riverdale se vraća – ovo je sve što trebaš znati o trećoj sezoni omiljene serije

serije ljubav savjeti

Još vijesti