Slika nije pronađena

Jesi li se ikada zapitala flerta li to s tobom onaj zgodni dečko? Ako nikad nisi sigurna u signale koje ti šalje, nekoliko znakova pouzdani su pokazatelji da mu se sviđaš i da koketira s tobom.

Flerta li svjesno ili nesvjesno, kao da je bitno! Ma koliko se trudili, ne možemo sakriti kad nam se netko sviđa. Ako primijetiš sljedeće znakiće, budi sigurna da mu se sviđaš!


1. Sramežljiv, zavodnički ili iskren - smiješak je uvijek dobar znak!

Smiješak je uvijek dobar znak, a kad se radi o flertanju gotovo je 100%-tni pokazatelj da mu se sviđaš. Ako primijetiš da ti se osmjehuje velike su šanse da želi započeti razgovor s tobom. Možda je sramežljiv pa čeka da napraviš prvi potez. Napravi ga, ako se i tebi sviđa. Nasmiješi se i ti i upusti u razgovor.

2. Ups, zarumenio se!

Možda ne znaš koliko je sramežljivim dečkima teško flertati s djevojkama koje im se sviđaju. Ako primijetiš da se zarumenio kao paprika, to je siguran znak da mu se sviđaš i da mu je zbog toga neugodno. To je reakcija koju ne možemo sakriti, ma koliko se trudili!

3. Zrcaljenje – radi iste pokrete kao i ti

Ponekad oponašamo ponašanje i pokrete druge osobe, a da toga nismo ni svijesno. Zrcaljenje je još jedan znak da mu se sviđaš. Nasmije li se kao i ti, trepne li kad i ti, popije li gutljaj vode u istom trenutku kao i ti? Ovo je prirodna reakcija kod ljudi kojima se sviđa osoba koja im je u blizini.

4. Ruke na bokovima

Ako svoje ruke stavi na svoje bokove ili palčeve zakači’ za rub trapki, vjerojatno mu se sviđaš. Ovo je tipična macho poza kojom muškarci nesvjesno žele pokazati da su samopouzdani i zainteresirani. Ako se ovako ponaša samo kad razgovara s tobom – sviđaš mu se.

5. 'Imaš neku mrvicu na ramenu' - koristi svaku priliku da te dotakne

Ako te simpa često dodiruje u razgovoru, to je još jedan znak. Na ovaj način želi skrenuti tvoju pažnju na sebe i pod svaku cijenu razgovarati s tobom. Sviđa li ti se? Ako da, uzvrati  mu flert.

6. Proširene zjenice

Ovo je još jedna nesvjesna reakcija koju ne možemo sakriti pred osobom koja nam se sviđa. Kad nas nešto uzbudi i privuče – naše zjenice postanu šire. Ako primijetiš da mu se zjenice šire dok priča s tobom – to je još jedan siguran znak da mu se sviđaš.


7. Meškolji se i vrpolji

Je li ti neugodno kad si kraj nekoga tko ti se sviđa? To je sasvim normalno i velika je šansa da je i njemu jednako nelagodno. Ako se vrpolji dok razgovara s tobom, to je samo zato jer je uzbuđen i jer mu se sviđaš. Djeluje li malo smotano? Zaboravlja na stvari ili mu stalno nešto ispada iz ruke? Meškoljenje je još jedan znak koji ti daje zeleno svjetlo, ako nisi sigurna sviđaš li mu se.

A koje ti znakove primjećuješ?

L.B./izvor: Womanitely

foto: sxc.hu

flert nesvjesno znakovi Tijelo ponašanje

Još vijesti