Slika nije pronađena
Ne možemo birati tko će nam se svidjeti, ali jedno je sigurno: zaljubljivat ćemo se u različite mladiće, bez obzira na to što imamo možda svoj `tip`.

Dok si išla u vrtić, sviđao ti se onaj zločesti Marko koji te vukao za pletenice, u osnovnoj si bila luda za Bojanom koji je izgledao poput Biebera, a u srednjoj si se zaljubila u 'geeka' koji 24 sata dnevno igra kompjuterske igrice? Oni nemaju ništa zajedničko osim jedne stvari – svi su ti zapeli za oko.

Katkad iznenadimo same sebe kada shvatimo da nam se sviđa baš taj dečko, ali čekaj; to je tek početak. Ovo su tipovi dečki u koje ćeš se zaljubiti tijekom života:

Lik iz knjige/filma/serije

Premda ovo zvuči prilično nerealno zapravo je vrlo često. Fiktivni likovi su najbolji jer su `tako savršeni` i zapravo ne postoje pa znamo da ih nikada nećemo upoznati i da možemo nastaviti živjeti u iluziji o njihovom savršenstvu. Iskreno, tko se nije zaljubio u Edwarda Cullena čitajući Sumrak ili u Damona Salvatorea gledajući Vampirske dnevnike?


Prijateljičin brat

Brat naše najbolje prijateljice će nas uvijek privući jer on je nekako `zabranjeno voće`. Zašto? Zato što bi se situacija prilično zakomplicirala kada bi bili s njenim bratom, a kasnije prekinuli. Kome bi otračali dečka koji nas je povrijedio? Očito ne BFF.


Konobar

Nema cure koja se nije malo zatreskala u konobara, a osobito ako je ekstra ljubazan i radi u kafiću u koji se ide nakon škole. Svaka cura će na svojoj ljubavnoj paleti imati barem jednog konobara jer oni su totalno neizbježni za zaljubljivanje.


Dečko koji je totalna suprotnost

Davno je Avril Lavigne opjevala pjesmu o punkeru skejteru koji je zaljubljen u curu koja se bavi baletom pa ne treba ništa drugo dodati nego: da, zaljubit ćeš se u svoju totalnu suprotnost i nemoj paničariti zbog toga.


Daleki rođak iz šestog koljena

Ovo zvuči malo bolesno kada to izgovorimo, ali sve cure se u nekom trenu zagledaju u svog dalekog rođaka kojeg su prvi put vidjeli na nekoj svadbi. Da niste rođaci vjerojatno bi se totalno zaljubila, a ovako on će ostati tvoja tajna simpatija.


`Bad boy`

Prije smo pisali članak o tome zašto djevojke uvijek padaju na zločeste dečke pa je to vjerojatno razlog zašto je svaka imala nekog `zloćka` u životu. No, takvi dečki su uvijek prolazna faza jer s vremenom naučimo cijeniti `dobrice`.


Stariji lik

Ovdje ne mislimo na situaciju kada se cura od 17 godina zaljubi u dečka od 25 nego na situaciju kada se zaljubimo u nekog od 30 godina jer mašta uistinu radi svašta. Mogu nas privući stariji muškarci, ali uglavnom ništa ne poduzimamo u vezi toga nego im nekada potajno uputimo koji pogled.


Kolega iz razreda/s faksa/s posla

Tog dečka ne bi ni upoznale da nismo morale biti s njim u nekoj grupi, bilo radnoj, bilo razrednoj. Simpatije iz razreda nisu ništa neobično pa stoga ne čudi da se djevojke i u starijim godinama zaljube u svog kolegu s posla.Onaj lik kojeg si vidjela jednom

Svi mi imamo nekog dečka kojeg smo jednom vidjele i potpuno se zaljubile u njega. Do toga je došlo jer apsolutno ima sve fizičke predispozicije koje nama odgovaraju ili jednostavno zrači tom nekom vibrom koja nam odgovara. Uglavnom ga više nikada ne sretnemo.


Dečki tipovi dečki tip

Još vijesti