Slika nije pronađena

Osmijeh, pogled i lagani dodir uvijek pale i to su tehnike osvajanja kojih se treba uvijek držati – dobri stari klasici. No, nije se lako zbuniti u igri osvajanja pa nekad, nesvjesno, pretjeraš i napraviš još veću dramu oko svega toga.

Postoje stvari koje jednostavno odbijaju frajere i zbog kojih će se još više udaljiti od tebe – što nam nije nikako cilj ako ga pokušavamo osvojiti. Dakle, ovo je popis stvari koje bi bolje bilo izbjegavati.

1. Stalno ga tražiš pomoć – okej je pitati ga jednom da ti posudi lektiru ili objasni zadaću iz kemije, ali ne želimo da pomisli da ne znaš ništa sama i da ti za sve treba tuđa pomoć.


2. Sve mu prva lajkaš – naravno da je okej lajkati mu novu profilnu ili neku fotku kad je bio s dečkima vani, ali nemoj lajkati baš sve i nikako nemoj lajkati sve prva. Čovjek će pomisliti da samo čekaš da on nešto objavi – mi znamo da je tako, ali ne mora i on.3. Smiješ se na svaku njegovu foru
– osmijeh uvijek pali, smijeh na njegov vic također, ali ne moraš se uvijek smijati na sve što on kaže. Možeš mu čak reći i da se ne slažeš s nečime što je rekao pa uđete u neku raspravu pa ga još malo bolje upoznaš.


4. Previše si senzualna – stalno ideš prstima kroz kosu, oblizuješ usnice ili se namjerno nasloniš na klupu kako bi on mogao vidjeti tvoje atribute? Okej je sve dok je s mjerom i ako ne pretjeruješ, manje je više – vjeruj nam.


5. Ne daješ mu prostora – prekjučer si mu se javila, jučer isto, danas si ga pitala za pomoć u školi, a već imaš plan da ga sutra slatko dotakneš dok razgovarate. Pusti malo i njega da se snađe, jedan dan ga nemoj uopće gledati – 'hard to get' spika. Njima je čak fora ako ih malo ignoriraš.6. Radiš ga (pretjerano) ljubomornim

– okej je popričati s njegovim frendom, ali nemoj ga grliti ili mu davati neke krive signale pred tvojim simpom. Nije okej prema tom frendu, a i simpa može pomisliti da ti se ustvari ovaj sviđa


Foto: Shutterstock/Giphy/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Zašto te ne doživljava? Flert trikovi koje dečki ne kuže

Prave zavodnice znaju ove stvari - kako flertati putem Instagrama

Zanimljive stvari koje se događaju našem tijelu dok flertamo

flert očajno očajno flertanje

Još vijesti