Slika nije pronađena

Razmijenili ste brojeve, ali otad ni traga ni glasa? To je savršena prilika da napraviš prvi korak. Postoji nekoliko trikova pomoću kojih ćeš ga osvojiti – već na prvu (ili drugu i treću) poruku...


Budi prva

Činjenica da se javljaš prije nego što se on stigao skibicirati daje ti ekstra bodove – zbilja! Unatoč tome što misliš, dečki baš i nisu stručnjaci za kratke poruke koje obaraju s nogu (čast iznimkama). Zato se vjerojatno on jednako stresira i znoji nad tom porukom kao i ti! Jedina razlika je u tome što on vjerojatno u isti vrijeme igra igricu na Playstationu.


Ne pretjeruj s pitanjima – neka bude kratko i slatko

Razmisli o tome koliko je u stanju fokusirati se. Ne baš pretjerano dugo, jel da? Stoga izbjegavaj poruke tipa: Hej, kaj ima? Što se radi? Ideš možda kod Ire večeras na tulum? Jesi možda za cugu koji put? Super ti je ona nova šilterica. Baaaaaj! Radije pokušaj s nečim ovakvim: Super si danas skurio profu iz kemije. Gdje si čuo tu foru? Osim toga možeš pokušati s onom: Baš sam te se danas sjetila XY... jer ćeš mu na taj način dati do znanja da misliš na njega. Obavezno koristi i njegoov ime u porukama jer ćeš tako dati jednu intimniju notu vašem razgovoru.

Nasmij ga

Svi vole smiješne i zabavne osobe stoga ga obori s nogu s nekoliko smiješnih fora ili sličica koje ćeš iskoristiti u tipkanju. Totalno vrijedi ostaviti zadaću sat-dva postrani da nađeš onaj savršeni meme na internetu ili napraviš vlastiti za maksimalni učinak. Osvrni se na neku internu foru ili neki zajednički doživljaj. Ako ga uspiješ nasmijati od sveg srca – dobit ćeš bitku, sigurno! Koristi i puno smajlića jer su flertasti i zabavni – ponekad je dovoljan samo jedan smiley da započneš razgovor!

Ne šalji poruke da provjeriš zašto se ne javlja, gdje je i što radi

Bez obzira koliko bila u iskušenju, daj mu vremena da ti se javi kad njemu to bude zgodno. Ako ga želiš pridobiti – zadnja stvar koja ti treba je da zvučiš očajno. Nemoj neprestano tražiti da se nađete (on ima svoj život, sjećaš se), nemoj biti priljepak koji će poslati još sto poruka nakon što dečko ne odgovori! Možda je zauzet, nije vidio poruku ili mu jednostavno treba neko vrijeme da osmisli što će ti napisati. Budi strpljiva!


Nemoj razvlačiti razgovor!

Nemoj dozvoliti da vam vaše textanje postane dosadno ili naporno. Ako osjetiš da idete u tom smjeru, da si više nemate što za reći ili da se dosađujete – reci da ćeš se javiti kasnije jer nekuda moraš ići. Morat ćeš biti zanimljiva ako ga želiš pomesti s nogu! Čim postane dosadno – ispričaj se, reci da ćeš se javiti i nestani. Tako njegov interes neće uvenuti.

L.B./foto: Shutterstock


Pročitajte još...

...20 najboljih savjeta za flert - pravila koja uvijek pale...

...Nekoliko ideja za SMS flert...

...Nekoliko pravila za flert na Facebooku...

...Nauči flertati...

Flertanje texting sms zabavno

Još vijesti