Slika nije pronađena

Postoji nekoliko načina kako dobiti ono što želiš od dečka, a cmoljenje i djetinjasto prigovaranje nije način na koji ćeš to uspjeti. Možeš ga motati oko malog prsta samo tako.

Ne treba ti svađanje i vikanje kako bi u vezi natjerala vodu na svoj mlin, treba ti samo pravi pristup. Možeš ovo zvati malim manipulacijama ili pametnim načinima za dobivanje onoga što želiš, kako ti je god draže, ali činjenica je da neki od ovih načina sigurno djeluje i na tvom dečku. Dečki vole pažnju, čak i oni koji se prave da su opaki i ni malo sladunjavi. Na neke od ovih stvari će se rastopiti kao snjegović u lipnju. Sljedeći put kada ćeš htjeti da dečko pristane na nešto što želiš, poput gledanja filma koji ti želiš ili odlaska s tobom na nečiji rođendan, iskoristi neki od ovih trikova.

1.Dama u nevolji

Dečki se vole osjećati korisno i pomoći djevojkama u nevolji ili kada imaju neki problem. Znati da je on taj kojem si se obratila s problemom i zatražila pomoć će mu podići ego. Zato ono što želiš predstavi kao problem! Šanse da pristane su odmah veće.

2.Iznenadi ga s nekom slatkom gestom

Puno ih neće priznati, ali dečki vole iznenađenje i vole kada cure naprave nešto slatko za njih. Naravno, ne ni slučajno pred njegovim prijateljima. Ali kada se nasamo vas dvoje, to je već druga priča. Ne mora to biti ništa wow, čak i slatka mala porukica koju si mu ubacila u torbu pod odmorom ili ga dođeš pričekati nakon treninga, dovoljno. Imaš ga u šaci i možeš tražiti što si htjela.

3.Neka misli da je to bila njegova ideja

Nema boljeg načina da ljude nagovoriš da pristanu na nešto nego da ih uvjeriš da je to zapravo njihova ideja. Ovo pali i na dečkima. Malo ćeš ga zavarati, ali i to je dopušteno dok god je sve u dobroj volji i nitko neće završiti tužan ili povrijeđen. Neće znati što ga je snašlo.

4.Pitaj s najslađim glasom koji imaš

Slatki pogled i mekani glasić su još jedan put do toga da bude po tvom. Kada nešto baš jako želiš, ovo će samo pojačati dojam koliko to želiš i kako da onda odoli i ne pristane? Pa nikako!

5.Nabaci koji kompliment

Nitko nije imun na komplimente. Ovdje je bitno ne pretjerati jer tada će znati da nešto smjeraš. Nabaci neki mali kompliment vezan za to kako izgleda danas ili nešto što je nedavno napravio. Pričekaj da prođe neko vrijeme, i dalje, da ne bude sumnjivo, i onda onako skroz usputnu ubaci u razgovor ono na što ga želiš nagovoriti.

6.Poljubi ga

To će ga izbaciti iz ravnoteže i pristat će vjerojatno na bilo kakvu glupost koju želiš. Čuvaj ovo za neke posebne trenutke kada posebno znaš da nema šanse da pristane na nešto. Nakon itekako dobrog poljupca, vjerojatno će biti spreman napraviti sve jer će se osjećati izuzetno dobro i sretno.

7.Predloži kompromis (u kojem si naravno ti pobijedila iako je kompromis)

Nekada je kompromis najbolje rješenje. Dogovorite se da ćeš ti napraviti nešto za njega, ako on napravi ovo za tebe. Samo to da si spremna na kompromis će mu pokazati koliko ti je to nešto bitno, a ako mu je stalo do tebe, naravno da će pristati jer to znači da će te usrećiti.

Pogledajte još:

Poruke za dobro jutro koje možeš poslati simpi – 15 prijedloga od totalno sladunjavih do dosjetljivih

Jesi li spremna za svoju prvu vezu? Ovih 5 znakova otkriva da jesi!

Tipovi veza koje su osuđene na propast: Ovih 7 ništa ne može spasiti i osigurati budućnost

ljubav veza nagovoriti dečka male manipulacije nagovaranje

Još vijesti