Slika nije pronađena

Kada nam se netko sviđa često smo nervozni,  crvenimo se poput paprike i smijuljimo bez posebnog razloga.  Trudimo se ispasti ful cool, a uglavnom ispadnemo blesavi.

Vjerojatno misliš da si ozbiljna, zrela i samostalna, no kada je u pitanju ljubav, svi smo pomalo djetinjasti. To je simpatično do određene granice, ali ne valja pretjerivati.

Ako radiš nešto od ovoga, tvoja simpa bi mogla misliti da si prilično djetinjasta osoba:

Saznao je da ti se sviđa preko prijatelja od svog prijatelja...koji je to čuo od tvoje BFF jer si joj rekla da mu ubaci bubu u uho

Možeš biti sramežljiva i to je razumljivo, ali ne bi trebala reći simpi da ti se sviđa preko prijatelja. Barem u današnje vrijeme za probijanje leda postoje društvene mreže, sms poruke, viber i ostala čuda tehnologije. Sastavi simpatičnu poruku i reci mu da ti se sviđa.


Ponašaš se nezainteresirano? Totalno djetinjasto

U redu je kada se ponašaš cool u društvu simpe i kada se ne ponašaš ludo zaljubljeno u njegovoj blizini. Ali ako budeš glumila totalnu nezainteresiranost simpa će misliti da ti dosađuje. Zanimanje moraš pokazati!


Ne ponašaj se skroz blesavo

Normalno je da se osjećaš uzbuđeno kada je riječ o simpi, ali nemoj se u njegovom društvu ponašati totalno blesavo. U filmovima stalno gledamo bespomoćne mlade dame koje čekaju pomoć kršnog mladića i slične klišeje, ali ti pokaži da si samostalna i da nisi bespomoćna mala djevojčica. Zato nemoj glumiti da si u nevolji ili nemoćna.


Statusi na fejsu koji se indirektno odnose na tvoju simpu su zabranjeni!

Priznajemo, vrlo je jaka potreba za pisanjem statusa o nečemu ili nekomu, a da nije određeno o kome se radi. Kada misliš da pišeš nešto što će zvučati generalno, vjeruj nam- tvoja simpa će shvatiti da se to odnosi na njega. Nemoj pisati nešto tipa: `Ono kada te dečko ne primjećuje #tuga` s nadom da će to tvoja simpa shvatiti kao neki trag ili znak. To će shvatiti kao znak da treba pobjeći što dalje od tebe.Ne pretvaraj se da ti se sviđaju iste stvari kao i njemu

Možda ćeš misliti da je dobra ideja glumiti da voliš sve što i tvoja simpatija, ali to nije tako. To ti se lako može obiti o glavu. Ako ti se ne sviđa glazba koju sluša- dobro i to je normalno. Razgovarajte o različitim stvarima, raspravljajte. Uvijek se nađu negdje neke zajedničke točke i interesi.

Prestani se igrati sms-ovima

Kada se radi o sms porukama tu često i odrasli ljudi griješe. Ako se želiš čuti sa simpom- javi mu se. Ali nemoj biti dosadna, pričekaj da se razgovor lagano razvije pa ćete možda već za par dana ići na dejt i pričati uživo.


Ako govoriš u šiframa da ti se sviđa, nemoj biti razočarana ako simpa ne shvati o čemu se radi

Moraš znati- dečki u pubertetu ne shvaćaju baš šifrirane poruke i neke `hintove` koje im pokušavaš uvaliti. Neverbalnu komunikaciju i govor tijela tinejdžeri još najbolje ne razumiju i ne mogu povezati. Ako ćeš se razočarati nakon što on ne dešifrira poruku- tvoja greška. Nije ti dao `košaricu` nego samo ne razumije. Moraš biti rječitija i eksplicitnija.

Izvor: gurl.com
I.P.

Pročitajte još:

Stvari koje se događaju kada vidiš svoju simpatiju nakon ljetnih praznika

Od nervoze do euforije: što sve osjećaš dok se dopisuješ sa simpom

Znakovi koji ti pokazuju da ti i simpa trebate i dalje ostati samo prijatelji

djetinjasto simpatija

Još vijesti