Slika nije pronađena

Već smo davno konstatirali da su muškarci s Marsa, a žene s Venere – oko nekih stvari se jednostavno ne možemo složiti.

Ali morate priznati da ponekad znamo pretjerati; jesu li u pitanju mušice, oni dani u mjesecu ili nas jednostavno tako okrene, djevojke znaju katkad raditi stvari koje dovode dečke do ludila. Pitate se koje su to? Evo što su dečki izdvojili!

#Stavljanje 'glupih' natpisa na fejs

Ono što ih posebno izluđuje jesu postovi kao 'A real man would treat their girl like a Queen'. Biste li vi voljele biti nečija sluškinja? Naravno da žele poštovati i lijepo se ponašati prema djevojci koju vole, ali to ne znači da ju moraju tretirati kao razmaženu princezicu.

#Udaranje

To što su dečki višlji i jači ne znači da je simpatično kad ih cure udaraju. Ovdje naravno govorimo o udaranju iz zezancije – svejedno nije prihvatljivo. Zamislite obrnutu situaciju; tvoja te simpatija udari šakom u rame onako u prolazu. Nije baš slatko, zar ne?

#Odgovaranje jednom riječju

Ako na njegovu poruku odgovorite samo s 'da', 'ne' ili 'lol' onda se nemojte čuditi zašto se više nije javio. Dečkima smeta što se od njih očekuje da uvijek sve iniciraju, a još više ako to moraju činiti više puta. I djevojke se trebaju potruditi u održavanju komunikacije.

#Izvlačenje stvari iz naftalina

Jednom kada se posvađate, razjasnite i pomirite, ta stvar je za dečke završena. Smeta im kada im djevojke nakon par mjeseci opet iste stvari nabijaju na nos. Oni uglavnom nisu zlopamtila i bilo bi im drago kada bi i nježniji spol znao 'popustiti'.

#Ljutnja zbog komentiranja drugih djevojaka

Dečki gledaju i komentiraju druge djevojke – to je činjenica. Možda to ne čine pred svojom djevojkom, ali u društvu dečki sigurno. Ako prokomentira kako je Kate Upton seksi, razloga za ljutnju nema. To ne znači da te manje voli ili želi; a ako ćemo biti iskreni: žena je stvarno zgodna!

#Postavljanje pitanja na koje ne želite znati odgovor

Čemu ispitivanje 'je li ti ona lijepa' i 'bi li ikada mogao biti s njom'. Želiš li da bude iskren ili da čuješ ono što želiš čuti? Jednostavno nema smisla.Ako je s tobom, nije ga briga za nju i ne želi razmišljati o tome.

#Cviljenje kada kaže nešto lijepo

Dečkima treba više vremena da se otvore i pokažu svoje osjećaje, a željena reakcija od djevojke sigurno nije vrištanje i cijukanje. Kada dečko pokaže osjećaje, on želi da ga poštuješ, a ne da se ponaša prema njemu kao prema malom psiću.

Izvor: Gurl.com
I.N.

Dečki tinejdžeri

Još vijesti