Slika nije pronađena
Dopkanje sa simpom u isto vrijeme može biti poprilično zabavno i uzbudljivo, no isto tako jako stresno. Ruke ti se znoje, mozak kao da ne funkcionira, steže te u želucu jer si u vašem razgovoru vidjela da on `tipka´.

No prošla je minuta, a on i dalje `tipka´ i odjednom stop. Ha?! Što se dogodilo? Pa tebi nije stigla nikakva piruka. Zašto nema nigeča?! U tvojoj glavi se pojavljuje sto različitih pitanja i osjećaji ti lude baš kao da si u lunaparku.

Kroz što sve prolaziš u situaciji kada se dopkaš sa svojom simpom?



1. Hvata te nervoza
Pomalo ti drhte prsti dok tipkaš odgovor na njegovu posljednju poruku, a nakon što vidiš da je i on krenuo odgovarati osjećaš se kao da sjediš na iglama.

2. Nastupa panika
`Što da mu odgovorim??!!´, u panici šalješ poruku svojoj BFF. Možda će ona znati što odgovoriti, tebe je ionako strah da ne bi ispala čudna.

3. Pala si u depresiju
`Vidio je poruku i nije odmah odgovorio! Što sam krivo rekla?´, osjećaš se užasno i pomalo tužno. Znači li to da je završio s tobom? Zašto ne odgovaraaaa?!

4. Sram te je

Kada si s frendicama uopće nemaš ovaj problem, dapače. Ali kada se dopisuješ s njim važeš svaku riječ, a ponekad čak nemaš što ni reći...pa šutiš.


5. Zemljo otvori se
Zahvaljujući autokorektu i pametnim telefonima, svima su nam se potkrale greške u kojima mob svojevoljno prepravi riječi u potpuno nešto drugo i to drugo najčešće bude totalni `blam´. Naravno da se to dogodilo i tijekom vašeg dopisivanja. Zemljo otvori seeeee...

6. Nesigurna si
Inače si zabavna i vesela, uvijek zbijaš šale (na račun svoje BFF), ali od prve sekunde početka vašeg dopisivanja, tvoj mozak kao da je prestao funkcionirati. Tko sam ja? Zašto ne mogu smisliti niti jednu dobru šalu? Napokon si poslala neku pomalo otrcanu foru, a on nikako da odgovori.

7. Trese te euforija
Napokon je stigla njegova poruka. Pitao je što radiš i poslao ti smajl s pusom za laku noć. YESSSSS! Svijet je odmah ljepši.

8. Sanjariš o njemu
Kliknuli ste i jedino o čemu možeš razmišljati su njegov osmjeh, oči, kosa, ruke...zaljubila si se.



Prolaziš li i ti kroz ove faze? Podijeli s nama koju emociju najčešće osjećaš kada se dopkaš sa simpom?




Foto: Giffy/ We heart it

S.T.R.

Ostala si frendica s bivšim? Znanstvenici kažu - bolje ne!

Zaljubljena si u celebrity dečka? Ovo su muke kroz koje sigurno prolaziš

Prepoznaješ li se? Stvari koje češće rade osobe koje varaju

dopisivanje simpatija bff

Još vijesti