Slika nije pronađena
OMG, napokon!! Pozvao te je na spoj. Hiperventiliraš od sreće, javljaš frendici radosnu vijest... Na što ti ona odgovara: pa bilo je i vrijeme. Dogovor je pao na subotu i jedva čekaš taj dan. Već počinješ razmišljati što ćeš nositi, ali nešto ti pada na pamet. Što ako me pokuša poljubiti? Ako si među onima koji nisu najiskusniji u tom dijelu, normalno je da se brineš `što i kako´ raditi ako dođe do poljupca.

Nema ti druge nego u `internet potragu´. Ukucavaš pojmove – prvi poljubac (izlazi teen385 članak), kako se ljubiti (izlazi teen385 članak)... Ok, sada si nešto i naučila, al i `moram saznati još´ (pomisliš). Krećeš s engleskim pojmovima – how to kiss, first kiss... Ma svi su savjeti isti! Neki prejednostavni, a drugi prekomplicirani. Najčešće su oni poput: Koristi labelo kako ti usne ne bi bile suhe, prepusti se trenutku i slično. Kao da to sve već nisi saznala (hvala teen385).


Pa kako je to svima ostalima pošlo za rukom?! Ljubljenje bi trebalo biti jednostavna stvar (tako bar kažu iskusne cure).

Kako se ne bi stalno ponavljali sa savjetima koje već i vrapci na grani znaju, nema druge opcije nego da nam pomognete upravo vi! Podijelite s nama kakvo je vaše iskustvo prvog poljupca. Kako se cijela ta situacija odvijala i na što si obraćala pažnju (vrijede li neki od svih onih mudrih-internet savjeta)?
Foto: Instagram/Giffy

S.T.R.

Prepoznaješ li se? Stvari koje češće rade osobe koje varaju

Pitali smo vas, vi ste odgovorili: Ljubomorni ispadi koji su vam zagorčali život

Totalno glupi razlozi oko kojih se svađa svaki par - zvuči poznato?

anketa prvi poljubac savjeti

Još vijesti