Slika nije pronađena

Dobili smo nekoliko stotina vaših prijava i prekrasnih pisama, naši urednici su imali zaista težak zadatak, ali na kraju smo se morali odlučiti za dvije pobjedničke priče. Pa pogledajmo koje su...

Što je za vas ljubav?

# 1

Ljubav je za mene kad nosi moje roze čarape, a ja njegovu vestu. Ljubav je kad mi da zadnji griz pizze, a on pojede moju čokoladu. Ljubav je kad mu dosađujem cijeli dan, a falim mu čim odem. Ljubav je kad sam mu lijepa i raščupana i neispavana i kad sam bolesna. Ljubav je što se volimo. Ena P., Varaždin

# 2

Za mene je ljubav sreća. Kada imam nekoga kome mogu ispričati svoj dan i sve doživljaje u njemu. Kada mogu provesti čitav dan, dva ili više s jednom osobom, a da mi ne dosadi. Kada me sama njegova pojava razveseli. Kada mi svojom prisutnošću uljepša dan. Kada mjerim svoje uspjehe samo po njegovim osmjesima. Kada ne očekujem ništa, a dobijem sve. Kada mogu biti u potpunosti iskrena i otvorena s tom osobom. Kada stvaramo nove uspomene. Kada s njim želim sve. Kada bi za njega dala sve, a njega za ništa. Kada mi nikad nije dosta te jedne osobe. Kada mi jedna osoba predstavlja čitav svijet! Doloris B., Karlovac

Čestitamo našim dobitnicama, Essence paketići stižu uskoro na njihovu adresu.


A u nastavku donosimo još nekoliko lijepih poruka koje smo dobili...

#

Ljubav je kad mi netko da Snickers. Snickers-ljubav

#

Za mene je ljubav nesto posebno jer se zaljubiti moze svatko,ali voljeti ne. Voljeti znaci prihvatiti osobu unatoc njezinim manama i ponositi se njezinim vrlinama. Kada je kraj tebe osoba koju volis zaboravis na sve ostalo i postanes najsretnija osoba na svijetu. Ja za to okrivljujem one leptirice u trbuhu koji dolaze cim se pojave naznake ljubavi.. Da bar dobijem priliku i pitam te leptirice sto je za njih ljubav.

#

Ljubav je za mene čaroban osjećaj zbog kojeg je vrijedno življenja, zbog kojeg imaš vjere da je sve moguće, čak i dohvatiti najudaljenije zvijezde, jer kad voliš voliš cijelim srcem i nije važno je li ta osoba neprivlačna jer ljubav ne bira vanjsku ljepotu, nego ono što je unutra, ono zbog čega si radostan, ono što te čini najljepšom i najboljom osobom na svijetu. Zbog ljubavi stavljamo tuđe potrebe ispred svojih jer su nam oni važniji, nego vlastiti. Ljubav ne treba biti savršena, već istinita. Nema moćnijih riječi na svijetu od VOLIM TE.

#

Za mene je ljubav kada se brines da je ta osoba sretna makar ti bio tuzan, kada ti ta osoba fali i nakon dvije minute, kada nemozete jedno bez drugog i stalno ste si napameti. Za mene je ljubav naravno postovanje i medusobno razumjevanje . A najjace ljubavi su one koje su zapocele prijateljstvom.

#

Mnogima je ljubav, leptirići u trbuhu, smijanje, izlasci, pokloni i razne takve stvari. Za mene je ljubav nešto što se ne može kupiti. To se mora kroz postupke i s vremenom pokazati. Ljubav je kad vidiš da je tebi dragoj osobi loše ili da je loše volje pa ju zagrliš i poljubiš i kažeš da si kroz sve tu, ali to i misliš. Ljubav između dvije osobe je kad plačeš a tvoj odabranik/ca te zna kako nasmijati oraspoložiti utješiti i staviti ti osmjeh na lice. Kad nekog iskreno voliš to ti se vidi u očima. One nikad ne lažu. Sve bi učinio da je osoba koju voliš nasmijana i sretna makar to značilo da ti sam nisi. Za mene je ljubav nešto što treba cijeniti i kad to osjetiš i nekog zavoliš i on tebe treba očuvati.

#

Ljubav je kad on pokisne do gole kože da bi otišao po kišobran za mene...

#

Ljubav je kada znaš da je neuzvraćena, a svejedno i dalje voliš!

#

Ljubav je za mene kada sam ja kilometrima daleko,tocnije 200 km udaljena od njega ali i dalje ne prođe dan niti sat da ne pomislim na njega, ljubav je kada me prođu trnci svaki put kad osjetim njegov dodir i svaki put osjecam kao da je prvi. Nismo se vidjeli 2 tjedna ali ja osjecam njegovu prisutnost svaki tren i nadam se da ce tako i ostati. Ne mogu docekat subotu da ga vidim,zagrlim najjace i poljubim. :)

Nagrada ljubav essence

Još vijesti