Slika nije pronađena
Veza sa starijim dečkom nekim curama ne pada na pamet, a drugima su oni puno bolji i zanimljiviji od njihovih vršnjaka. O čemu se radi?

Ovakva veza može funkcionirati, ali do neke granice. Tri do četiti godine razlike između dečka i cure je neka granica koju ne bi smjela prelaziti. Ali, kako veza starijeg dečka i mlađe cure može uspjeti ili je to samo prolazno? Ovi znakovi pokazuju hoće li takva veza upaliti ili će završiti kao totalni fail.

Evo koji znakovi pokazuju da je to dobra ideja...

via GIPHY


1. U svemu se slažete
Ako je tvoj dečko, iako je nešto stariji od tebe, tvoj najbolji frend i međusobno se slažete u svemu, vaša veza ima budućnost. Problem nastaje kad tvoj stariji dečko ima neke planove koje ti ne možeš pratiti ili ti se ne sviđaju, za takvu vezu nema neke prevelike šanse.

2. Ne prisiljava te na seks
Iako to nije pravilo, stariji dečki imaju iskustva u seksu i sastavni je dio njihove veze. Ako ti još uvijek nisi spavala s nekim, a on već ima nekog seksualnog iskustva, jako je važno da te ne prisiljava na odnose nego čeka da budeš spremna. Okej dečko nikad te neće prisiljavati na nešto što ne želiš, bez obzira na sve.

via GIPHY

3. Osjećaš da te razumije
Ti za njega nisi balavica, nego cura koju voli i s kojom je u vezi? Ako je tvoj odgovor na ovo pitanje 'da', imaš sreće jer si s dečkom koji te uopće ne doživljava kao curu mlađu od sebe.

4. Možete razgovarati o svemu
Među vama ne postoje nemoguće teme ili nešto o čemu ne možete razgovarati, vi jedno drugome možete reći baš sve. To samo pokazuje da razlika u godinama koja između vas postoji ne čini nikakvu razliku niti vam stvara probleme za vezu kao takvu.

5. S njim se osjećaš sretno
Neke cure teško se mogu prilagoditi životu sa starijim dečkom, bez obzira na to koliko im se sviđao. Ako si ti jedna od onih sretnica koje se u takvoj vezi s ozbiljnijim dečkom osjećaju sretno, blago tebi.

via GIPHY

6. Tvoj stariji dečko te potpuno poštuje
Stariji frajeri mlađu curu često doživljavaju kao glupavu ili balavicu koja nema pojma što želi od života. Ako tvoj dečko nije takav, nego te u potpunosti poštuje, našla si nekoga koga vrijedi sačuvati.

Ovi znakovi pokazuju da vaša veza možda ipak nije dobra ideja...

1. On može raditi stvari koje su tebi zabranjene
Naprimjer, on smije izaći van sa svojim frendovima, ali nema šanse da to isto dozvoli tebi. Dvostruki standardi? Nama se barem to tako čini, a toga u nekoj normalnoj vezi ne bi smjelo biti. Ovo je jedan od znakova da tvoja veza s ovim starijim dečkom neće još dugo potrajati.

2. Ne shvaća te ozbiljno
Ako skužiš da te tvoj stariji dečko ne shvaća dovoljno ozbiljno, sumnjamo da takva veza može funkcionirati. Nemoj mu dozvoljavati da te omalovažava zbog tvojih godina jer je znao da si mlađa i prije nego što ste prohodali.

via GIPHY

3. On uvijek odlučuje o svemu
On je taj koji određuje kamo ćete izaći, koji ćete film večeras gledati i sve ostale stvari u kojima bi, bez problema, i ti mogla sudjelovati. Ako je tvoj stariji dečko taj koji o svemu uvijek odlučuje, očito je da te još nije prihvatio kao 'sebi ravnu'.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Sviđa ti se stariji dečko? 5 TOP savjeta kako ga zavesti

Dosta ti je klinaca – znakovi da ti treba stariji frajer

Problem koji imaju mnoge cure – što ako ti se sviđa (puno) mlađi ili stariji dečko?

ljubav savjeti stariji dečko

Još vijesti