Slika nije pronađena

Možda si jedna od onih cura koje odmah kažu da su ga preboljele i da ih boli briga i da su spremne za novog dečka, a možda si jedna od onih cura koje danima očajavaju, jedu sladoled na kauču, gledaju najtužnije filmove i slušaju pjesme koje ih podsjećaju na njega.

Koja god da si ti, u jednom trenutku ćeš ga zaista i preboljeti. Kako ćeš to znati? Upravo po ovih osam znakova!

1. Prestala si brojati koliko je dana prošlo otkako ste prekinuli

Kada prestaneš brojati svaku sekundu koju nisi s njim, shvatit ćeš da si upravo u tom trenutka prešla 'preko' njega. Trenutak kada se probudiš ujutro i ne pomisliš 'ajme, danas je 20. dan da nismo skupa' je trenutak kada si prihvatila da će svaki tvoj dan biti bez njega!

via GIPHY


2. Više nemaš potrebu svima govoriti kako si ga preboljela

Svaki put kada se nađeš sa svojom BFF i kažeš joj 'ej, mislim da sam ga preboljela', zaista to nisi. Samo zato što to kažeš na glas, ne znači da je istina – isto kao što vrijedi da samo zato što nešto ne kažeš na glas, da onda nije istina.

via GIPHY


3. Ne izbjegavaš javna mjesta i zabave

Izbjegavanje javnih mjesta gdje se uvijek nalazi puno ljudi jest nešto što svaka cura radi nakon prekida. Postoji mogućnost da ćeš tamo naići na njega – samoga ili u društvu, svejedno je. Ne želiš se dovesti u situaciju da ga sretneš jer jednostavno nisi spremna na to! Stoga ti je lakše samo ostati doma...

via GIPHY


4. Nisi znatiželjna u vezi njega

Prestala si mu provjeravati Instagram profil svakih deset sekundi, ne raspituješ se kod frendica o njegovom ljubavnom statusu, ne zanima te gdje je bio ovu subotu. Bilo što o njemu te apsolutno više ne zanima.

via GIPHY


5. Spremna si početi ponovno izlaziti s dečkima

Ako ga zaista nisi preboljela, nemoj ni razmišljati o ulasku u novu vezu. Tako ćeš samo povrijediti treću osobu koja ti nije ništa skrivila. I sama znaš koliko je teško kada ti slome srce, zašto bi ti to radila nekome?! Kada želiš biti u vezi s nekime jer te TA osoba zanima, a ne samo zato što želiš biti u vezi s bilo kime, znači da si preboljela svojeg bivšeg.

via GIPHY


6. Više ne gledaš na stvari kao na odvlačenje pažnje

Kada ste tek prekinuli, okupirala si se s tisuću različitih stvari. Počela si učiti više nego inače, puno vremena provodiš sa svojom obitelji, čak si se učlanila i u teretanu te počela vježbati! I to je super način nošenja s prekidom, no kada počneš raditi stvari samo zato što uživaš u njima, a ne jer ti odvlače pažnju od tuge, onda znaš da ti više nije stalo do njega.

via GIPHY


7. Voliš raditi stvari sama

Samoća je pozitivna stvar, samo ovisi o tome u kolikoj mjeri. Nekima je gušt provesti i po tjedan dana bez da se vide s frendicama, a nekima je stres kada su jedan dan u kući bez da se vide sa svojom BFF. Nakon prekida. Često se upravo ta samoća čini najvećim neprijateljem. Kada počneš cijeniti i samoću, onda si ga u potpunosti zaboravila.

via GIPHY


8. Iskreno si sretna za njega

Željeti nekome dobro je odlika dobrih osoba, ali čak je i njima teško biti sretan za osobu koja im je smrvila srce. To je najteži korak i najteže za postići, stoga ni ne čudi što je to pravi pokazatelj da si ga napokon uspjela preboljeti!

via GIPHY


Prepoznaješ li ove znakove i kod sebe?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Tips & Tricks: Kako preživjeti prvu svađu u vezi?

Dečki otkriveni: 20 stvari koje radi svaki dečko kada želi da mu budeš cura

Zacijeljeno 'u roku keks' – stručnjaci tvrde da se slomljeno srce može oporaviti za 90 sekundi

veza ljubav znakovi Prekid preboljeti

Još vijesti