Slika nije pronađena

Dobro znamo da dečki nisu tek obični, bezosjećajni grubijani kako ih se nekada želi prikazati jer oni znaju od kojih sitnica curama zaigra srce.

Istina je- i dečki mogu biti slatki. Oni znaju raditi neke stvari na koje se cure tope i totalno iznova na njih padaju.

Kada dečko napravi neku od ovih slatkih gesti djevojke se otope:

Ostavlja porukice

Nema ništa bolje od toga kada na kraju napornog dana pronađemo slatku poruku koju nam je dečko ostavio. On to može staviti na našu školsku klupu ili nam ju staviti u poštanski sandučić, a bez obzira na to piše li u njoj `Nadam se da si imala lijep dan` ili `Volim te`, takva poruka će nas uvijek rastopiti.


Isplanira dejt

Ovdje se može raditi o dejtu ili o opuštenom druženju ili o bilo čemu, no bitno je to da je on to isplanirao. Cure vole dečke koji preuzmu inicijativu na sebe, a ne `puhala` koja će reći da im je svejedno gdje će ići.


Odlično miriše

Dečko koji odlične miriše osvojit će svaku djevojku, ali pritom ne mislimo na dečka koji je natopljen parfemom ili dezićem. Nekada čak i prirodan dečkov miris može pretvoriti curu u istopljeni sladoled, a za one koji ne znaju- radi se o feromonima.


Dodiruje tvoje lice dok se ljubite

Mislimo da je dodirivanje lica tijekom ljubljenja vrlo podcijenjeno jer je to zapravo vrlo intimno. Nemoguće je ne rastopiti se na tu gestu, a drugi dan ćeš misliti o njemu i to s ljubavlju.


Igra se tvojom kosom

To je vrlo mala gesta, ali je preslatka! Ovo rijetko tko radi, a ima nešto delikatno i nježno u tome kada se dečko igra našom kosom. Osim toga, cure to jako vole.Govori lijepe stvari o tebi pred prijateljima

Ovo ne treba dodatno komentirati osim potvrditi da je to jako slatko. Pa koja cura ne bi uvijek iznova pala na dečka koji govori lijepo o njima pred svojim prijateljima?


Drži te za ruku

Držanje za ruku je fizičko pokazivanje privrženosti prema nekome i kada nas dečko primi za ruku mislimo da ćemo odletjeti. Cure vole kada ih dečko drži za ruku jer se tada osjećaju voljene i sigurne.


Podigne te

Jako je romantično kada dečko podigne curu (sve dok to cura voli jer iznenadno podizanje može biti neugodno). To pokazuje njegovu snagu, iskru adrenalina i njegovu slatku stranu kojom curi pokazuje koliko mu znači.


Izvor: gurl.com

I.P.

Pročitajte još:

Loši dečki su `out`: znakovi da si naletjela na dobrog dečka

Super slatke ljubavne poruke koje možeš poslati simpi

Konačno su nam otkrili: neobične stvari na koje dečki `padaju`

slatke stvari iznova padamo Dečki

Još vijesti