Slika nije pronađena
Ipak, vas dvoje imate zajedničku povijest i možda se pitate kako bi bilo ponoviti tu romansu s osobom iz vaše prošlosti. No, pristupite s oprezom kada se bavite s bivšima. Potrudite se spriječiti tu oluju emocija i dodatno slamanje srca.

Dakle, prije nego što se vratite u vezu, razmislite o ovih šest razloga zašto ne biste trebali ponovno dati priliku bivšima:

1. Problemi koji su postojali prije i dalje će biti tamo

Ako ste vi i vaš bivši imali problema u komunikaciji ili ste imali osobnosti koje su bile toliko različite da su se sukobljavale dok ste bili zajedno, ti problemi će se ponovno pojaviti ako se odlučite vratiti zajedno. Morat ćete riješiti te probleme ili riskirati da vas po drugi put razdvoje.


via GIPHY


2. Prošlost je u prošlosti

Kad se osvrnete na vašu vezu, nedostaju vam uspomene koje ste stvorili zajedno. Svi vaši duboki razgovori, slatki poljupci i šale bili su posebni - u to nema sumnje. Međutim, ako ponovno budete zajedno kako bi pokušali vratiti te uspomene, nećete uspjeti. Također, bit ćete previše zaokupljeni sjećanjem na ono što je nekad bilo, a to će spriječiti vaš daljnji rast.

3. Vaš bivši/a neće izliječiti vašu usamljenost

Bez vašeg bivšeg/e, možete se osjećati izgubljeno i usamljeno. Morate shvatiti da su ti osjećaji normalni i to je u redu. Međutim, nije pošteno prema vama ili vašem bivšem/oj, da mu se vratite samo kako biste imali nekoga s kim se možete družiti. Umjesto toga nazovite prijatelja ili zamolite vašu obitelj da provodi vrijeme s vama.


via GIPHY


4. Vas dvoje ste sada različiti ljudi

Prekidi uzrokuju to da svatko krene svojim putem, a to nije nužno loša stvar. Nakon što ste neko vrijeme proveli razdvojeni, vi i vaš bivši/a možda više nećete biti kompatibilni. Vaše su se želje i interesi možda promijenili. Vaš bivši/a može imati potpuno nove interese i nove prijatelje s kojima se ne slažete ili ih ne razumijete. Iako ste prije bili totalno sinkronizirani, možda sada nećete biti na istoj strani.


5. Morate sebi dati vremena da nastavite dalje

Ako se vratite jedno drugome ubrzo nakon prekida, to će istog trena spriječiti daljnje tugovanje. Međutim, na taj način se nećete baviti ozbiljnijim problemima koji su i dalje tu – prvenstveno, razlozima vašeg prekida. Ako sebi ne date vremena za razmišljanje kako bi preboljeli prekid i naučili nešto iz njega, to će vam samo uzrokovati još više boli u budućnosti.


via GIPHY


6. Mogli biste propustiti upoznati nekog totalno nevjerojatnog

Ako još uvijek žudite za svojim bivšim/om, možda nećete moći vidjeti sve druge nevjerojatne ljude oko sebe - uključujući ljude koji bi mogli biti tvoj prekrasan budući dečko ili cura! Ako se zadovoljite nekime samo zato što još niste pronašli novog partnera to će umanjiti vaše šanse da budete sretni na duge staze.

Jeste li ikada razmišljali o povratku bivšem/oj?


Foto: Giphy/ Imdb

M.S.K.

Pogledajte još:

Slomljeno ti je srce? Postoji trik uz koji ćeš brže zaboraviti i preboljeti bivšu ljubav

Ono kad bivšeg ne možeš izbjeći – kako preboljeti prekid kad idete skupa u školu?

Ako na ovih sedam pitanja odgovorite sa 'da' – još uvijek niste preboljeli bivšu ljubav

veza vratiti se bivšem ljubav bivsi bivša greška razlozi savjeti

Još vijesti