Slika nije pronađena

Jesi li se ikad probudila nakon što si sanjala bivšeg dečka ili simpatiju i osjećala se prilično zbunjeno? Snovi u kojima se pojavljuje tvoja bivša ljubav zapravo su vrlo česti, ali postavlja se pitanje zašto ih imamo? Za to postoji čak znanstveno objašnjenje!


Da, dobro ste pročitali, postoji znanstveno objašnjenje zašto ti se bivši pojavljuje u snovima iako čak možda i nisi više zaljubljena u njega niti se želiš pomiriti. Ne mora ti čak ni nedostajati da bi se to dogodilo! Znanstveno istraživanje američke liječnice Latishe Rowe nudi prilično zanimljivo objašnjenje. Liječnica objašnjava:


via GIPHY


'Ako ste imali burnu vezu ili ste imali izuzetno strastveno, a ne nužno ispunjavajuće seksualno iskustvo s bivšim, vaša podsvijest mogla bi to ispraviti. Na nekoj su razini ovi snovi revizionistički i daju vam slike onoga što ste možda doista željeli, ali niste dobili iz veze', dodala je. Tvoj um, iako svjesno to možda i ne želiš, ne može se prestati 'zabavljati' razmišljanjem o potencijalnim situacijama u vezi koje bi se dogodile da veza nije završila prekidom. Prema tome, nema razloga za brigu i u slučaju da si u novoj vezi! Ova vrsta snova je potpuno normalna i, štoviše, vrlo česta! 


Pogledajte još:


Dešifriramo dečke: Ovih 15 znakova otkriva da ima puno veće osjećaje prema tebi nego što priznaje


Nedozvoljena ponašanja kod dečkiju koja niti jedna cura ne bi trebala tolerirati na prvom spoju


Nemoj imati nerealna očekivanja: Ovih 6 stvari parovi rade SAMO na Instagramu – ne i u stvarnosti

veza ljubav snovi

Još vijesti