Slika nije pronađena
Neki dečki bez problema prilaze curama, dok drugi imaju problema kad je u pitanju zavođenje suprotnog spola. Ako si malo sramežljiviji dečko i oduvijek si imao problema s prilaženjem curama, sada to možeš promijeniti. A evo i kako...

Neki dečki bez problema prilaze curama, dok drugi imaju problema kad je u pitanju zavođenje suprotnog spola.

via GIPHY


1. Proširi svoje horizonte
Nemoj misliti da curu možeš naći samo u klubu ili školi,  svoju buduću curu možeš upoznati stvarno bilo gdje. Da bi proširio svoje horizonte, počni se baviti novim hobijem, upiši strani jezik ili zamoli frendove da te upoznaju s curama za koje znaju da bi im se svidio.

2. Budi svoj, ali najbolja verzija sebe
Naravno da moraš biti prirodan, ali opet se potrudi da curi koja ti se sviđa pokažeš najbolju verziju sebe. Nemoj glumiti frajera, radije budi jednostavan I prirodan kakav si inače. Mi cure ne volimo dečke koji se prave da su frajeri i glavne face u društvu. Više volimo prirodne dečke koji se trude oko nas I pokazuju nam koliko im se sviđamo. Ako se počneš tako ponašati, vjeruj nam, nijedna ti cura neće moći odoljeti.

via GIPHY


3. Poradi na govoru tijela
Govor tijela govori mnogo o tebi, načinu na koji se ponašaš, jesi li dovoljno siguran u sebe, ali i sviđa li ti se određena cura više ili manje. Da, govor tijela nije samo način stajanja, on uključuje mnogo više.

Prvenstveno bi trebao poraditi na gledanju u oči. Gledanje cure u oči dok pričaš s njom nije samo pristojno, već je i provjereni recept koji pali kod zavođenja. Svaki put kad se pogledate u oči, nasmij se i tako joj pokaži da ti se stvarno sviđa. Mi cure puno brže skužimo da neki dečko trza na nas pa mislimo da će i tvoja simpa to brzo vidjeti.

via GIPHY



Osim gledanja u oči, jednako je važan i način na koji se držiš kad razgovaraš s curom koja ti se sviđa. Nemoj stalno okretati glavu, pokušaj se koncentirati samo na nju. S vremena na vrijeme možeš se lagano i nagnuti prema njoj.

4. Zaboravi na sramežljivost
Sramežljivi dečko teško će dobiti curu koja im se sviđa, jedino ako je ta cura ona koja uvijek prilazi dečkima prva. Da bi izbjegao neugodnjak sramežljivosti, pokušaj se što više opustiti pred svojom simpatijom. Ona je sasvim normalna cura koju moraš takvom i doživjeti, samo onda će te proći sramežljivost i strah da joj priđeš.

via GIPHY


5. Nemoj čekati
Da se ti nekoj curi sviđaš naravno da bi želio znati za to, zar ne? Zašto onda misliš da je okej kad je obrnuto? Ako ti se neka cura sviđa, jednostavno joj priđi - nemaš što čekati. Uostalom, ne želiš valjda da ju uzme netko drugi, neki dečko koji je za razliku od tebe imao 'muda' da nešto napravi po tom pitanju?!

6. Smisli neki fora ulet
'Jesu li tvoji starci teroristi? Jer ti si prava bomba!' ili 'Gdje si ribo, ja sam akvarij!' uleti su koje bi ipak trebao zaboraviti. Umjesto toga, odluči se za klasično 'uletavanje', budi jednostavan, nasmijan i obavezno opušten. Nemoj previše razmišljati o uletu jer će ti to samo prouzročiti dodatnu nervozu.

via GIPHY



7. Upotrijebi humor
To možda nisi znao, ali mi cure stvarno obožavamo dečke koji imaju smisao za humor. S vremena na vrijeme ubaci neku šalu, foru ili vic da razgovor učiniš zanimljivijih, ali i opuštenijim. Vjeruj nam, i tebe će vicevi dodatno opustiti, a to ti sigurno treba kad je u pitanju prvi razgovor sa zgodnom curom.

via GIPHY



8. Ne pretjeruj s komplimentima
Naravno da svaka cura voli čuti kompliment, ali ne bi smio pretjerivati. UInače bi se tvoji komplimenti mogli činiti kao pretjerani i tako odbiti curu s kojom razgovaraš.


Pročitaj još:

'Ružan sam, nemam curu i imam žute minute – kako da nađem nekoga tko će me voljeti?'

Pitanja koja možeš pitati dečka ili curu na dejtu – saznaj sve na skroz simpa način

Sedmogodišnjak iz Hrvatske napisao plan kako osvojiti curu - svi pričaju o njemu!

ljubav savjeti za dečke zavođenje

Još vijesti