Slika nije pronađena

Ako ne znaš kako postići da te zamijeti u masi cura koje ga 'love', nastavi čitati ovaj članak. Donosimo prigodne, zimske ideje kako ga osvojiti, odnosno pronaći put do njegovog srca.

Čak i ako si prirodno nisi komunikativna ili nisi sigurna da li mu se sviđaš, svejedno možeš probati s našim savjetima, nemaš što za izgubiti, a konačno možeš saznati istinu – pali li se on na tebe.

1. Izvedi ga na klizanje.

Ako si dobra klizačica, impresionirat ćeš ga svojim vještinama na ledu – ako on baš i 'nije doma' na ledu, možeš mu pomoći da stane na noge – u doslovnom i prenesenom smislu. A ako nisi, reci mu da bi jako voljela naučiti klizati i da ti pomogne. Držite se za ruke i pustite da vas romantika odvede negdje. Osim što je ovo zabavna aktivnost i kao stvorena za u dvoje, to je i sportska aktivnost tijekom koje ćeš gubiti kalorije. Nakon klizanja se počastite čajem – pasat će vam nakon blagog pothlađivanja.

via GIPHY


2. Predloži mu odlazak u kino.

Možete ići u paru ili ekipno – kino je uvijek dobra ideja. Tijekom gledanja filma slobodno se nekoliko puta promeškolji na stolici i 'slučajno' ga dotakni po nozi. A možete i podijeliti kokice pa će se vaše ruke barem nekoliko puta sresti. Naš prijedlog su sljedeći filmovi: 'Jumanji: dobrodošli u džunglu', 'Najveći showman', 'Ratovi zvijezda: Sila se budi', 'Tatica se vratio za Božić 2' ili 'Ubojstvo u Orient Expressu', ovisi za koji žanr ste raspoloženi.


3. Zamoli ga da ti pomogne savladati matematiku ili neki drugi težak predmet.

Predstavi ga svojim starcima kao nekog tko će ti biti od pomoći pri ispravljanju loše ocjene – bit će mu zahvalni i još će se potruditi da mu bude ugodno. Zamoli mamu da pripremi nešto za jesti (ili mu jednostavno ponudi blagdanske kolače) i napravi mu svoj omiljeni čaj. Naravno, ovo funkcionira samo ako stvarno imaš od njega nešto za naučiti. Ako nemaš, radije nemoj fejkati pred starcima – još će on biti kriv za tvoje loše ocjene, a to ne želiš.

via GIPHY


4. Pitaj ga što radi za Novu godinu i provedi prvu noć u godini s njim.

I ne, nismo mislili u krevetu. Pridruži se njegovoj ekipi ili neka se on pridruži tvojoj – a neposredno prije ponoći vrzmaj se u njegovoj blizini – možda ćeš biti prva koju će poljubiti u ponoć, a taj ritual je ujedno i zavjet bliskosti u idućoj godini.


5. Čestitaj mu Božić na originalan način.

Nemoj da tvoja čestitka bude još jedna u nizu generičkih poruka – daj mašti na volji prilikom sastavljanja poruke za njega – sigurno će te zamijetiti! Stići će mu barem desetak poruka s tekstom 'sretan Božić', a jako malo originalnih. Ako ti treba pomoć pri sastavljanju jedne takve, pročitaj naše prijedloge na ovom linku. Ili još bolje – napiši svoju iz srca. Na to nitko nije ostao imun.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy/Screenshot

M.Z.


Pročitajte još:

Zavedi ga sitnicama - 7 stvari koje su dečkima jako seksi

Kako zavesti koji znak – što pali bikove, što najviše vole rakovi i kako osvojiti djevice

Poslušaj savjet starijih cura: Ovo su taktike zavođenja koje uvijek pale

dečko praznici Božić zavođenje Blagdani simpa

Još vijesti